NKJO Promar Rzeszów proszę o każdą opinie o tej sz

Temat przeniesiony do archwium.
Hej!! Zdawałam trzy języki obce na maturze (hiszp. ang. i niem.). Chciałam studiować lingwistyke stosowana w Lublinie ale nie dostalam sie z braku miejsc. Teraz zostalam przyjeta do NKJO Promar International w Rzeszowie. bardzo prosze o każdą opinie na temat tej szkoły (nie musi byc to tylko w Rzeszowie). Blagam topilne. Serdeczne dzieki za kazda informacje!!
Hej!
wiesz, bylam na dniach otwarcia w NKJO w Rzeszowie, bo mieszkam nie daleko i pojechaliśmy ze szkoły,z tego co widziałam i słyszalam to jest dobre kolegium ale niestety płatne ok 6 000 tys za rok. Budynek odnowiony, atmosfera wydawała się być miła i 'konkretna". Znam kilka osób które uczą w Promarze i cenią tą szkołe więc myśle że spokojnie możesz tam studiować i powinnaś być zadowolona, (jeśli masz kaskę) :-))
Podaję Ci telefon do Promar'u w Rzeszowie : (017)860 1560, ul. Bohaterów 12. I stronka : www.promar.edu.pl
Powodzenia!! papa
Dzieki Dolores za odpowiedz. wiesz bylam tam na rozmowie kwalifikacyjnej, bo nie dostalam sie na lingwistyke do lublina mimo ze mam trzy jezyki obce na maturze, na razie zlozylam odwolanie ale coz... zobaczymy, wice bylam na rozmowie i ood razu dyrektor zaproponowal mi studiowanie dwoch kierunkow naraz (9000 zl rocznie). zapisalam sie na razie na jeden i zastanawiam sie nad drugim bo powiedziano mi ze moglabym zrobic licencjat z hiszp. w dwa lata, tylko ciagle rozmyslam nad tym czy ta uczelnia jest ceniona przez pracodawcow w przyszlosci.... i tak bede uzupelniac te studia bo to tylko 3 lata ale... jesli mnie nigdzie na uzupelniajace po tej szkole nie przyjma??? trudna decyzja, na razie zaplacilam 500 zl wpisowego...
Czesc. Od pazdziernika równiez bede studiowac w Promarze. Moze sie spotkamy...pozdrawiam. P.S. Z opinii które słyszałam na temat Promaru wnioskuje ze warto:) mam nadzieje ze sie nie zawiode
hmm byloby fajnie sie spotkac.. zapisalam sie na anglistyke z niemieckim na 10 poziomie a Ty??
No ja niestety na angielski z hiszpańskim od poziomu podstawowego...bo niemiecki nie za bardzo...Ale moze sie kiedys spotkamy na uczelni np:)
Wiesz ja ang z niem owszem ale hiszpanski tez umiem :) mature zdawalam z tych trzech jezykow i dyrektor promaru zaproponowal mi licencjat hiszp w dwa lata jako dodatek do mojej anglistyki wiec moze na hiszp tez sie zobaczymy.... pozdrawiam
Fajnie by było,,,:) A co w ogóle sama myślisz o szkole...? Bo ja jestem nastawiona pozytywnie, chociaz nie znam nikogo stamtąd...to opinie raczej są dobre, przynajmniej te co czytałam w necie. W razie gdybys miała ochote pogadac to jest mój mail: [email]
wiecie co... rnJa wlasnie ide na 2 rok italianistyki w Promarze i z tego pierwszego jestem bardzo zadowolona... i napewno duzo sie nauczycie bo poziom jest napewno wyzszy niz w panstwowym kolegium... rnjesli beda jakies pytania chetne odpowiem moj email [email] rnpozdrawiam serdecznie
NKJO Promar jest płatny? Myślałam, że nie jest albo, że jak ktoś ma dobre wyniki to nie musi płacić? A jednak płatny ;/ Skąd bierzecie na to kasę?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe