Wyższa Szkoła Europejska - Kraków

Temat przeniesiony do archwium.
Zakładam wątek tu, ale nie wiem czy w ogóle ktoś mi odpowie na to pytanie...
Studiował ktoś może na tej uczelni? Mam ochotę się wybrać na lingwistykę stosowaną, ale z racji, że mama chce mi wyperswadować prywatną szkołę to się zastanawiam... Z góry dzięki za odpowiedź
Ja jestem ciekaw, czy można po lingwistyce stosowanej iść na studia II stopnia na kierunek filologia angielska o specjalizacji nauczycielskiej na inną uczelnię niż Wyższa Szkoła Europejska?
trzeba sprawdzic w wymaganiach rekrutacyjnych na tym nowym kierunku.
A co myślicie o studiowaniu lingwistyki stosowanej zaocznie (zjazdy co drugi tydzień)?
Nie za rzadko byłby kontakt z językiem? No nie wiem, doradźcie... Dziennie nie ma mowy, bo chcę pracować.
I co można jeszcze robić po lingwistyce stosowanej?
Czy można sobie zrobić kurs pedagogiczny studiując lingistykę stosowaną pozwalający na nauczanie w szkołach j angielskiego?
hej wszystkim:) nazywam się Klaudia od października zaczynam studiować lingwistykę stosowaną na WSE wybrałam tą uczelnię ponieważ odpowiada mi kierunek to nic że to uczelnia prywatna jest ciężko z kosztami ale obiecałam sobie że kiedy będę miała już licencjat zacznę na własną rękę się utrzymywać szukam kogoś kto też startuje na tą szkołę żeby było raźniej chciałabym z takim kimś pogadać znadiia Patek21 mg mam nadzieję ze odpowiecie moje [gg] pozdrawiam może rozwiejemy razem wszystkie wątpliwości:)
Klaudzik3 - może najpierw nauczyłabyś się pisać poprawnie w twym ojczystym języku? Zgroza...
edytowany przez argazedon: 16 sie 2012
E tam zgroza. Rzeczywistosc wsrod pokolenia lat 90. Na pocieszenie dodam, ze zjawisko to wystepuje nie tylko w Polsce.
https://www.facebook.com/groups/272922252807831/ grupa na fb dla osób które dostały się na lingwistykę dzienną ;)
A ktoś się wybiera na wse na studia II stopnia spec. nauczycielska dziennie? jak ktoś chce pogadać to piszcie :D 3157753 :D
Cześć:)ja też od października zaczynam studiować lingwistykę-dziennie.
Również mam na imię Klaudia dlatego jestem mile zaskoczona że znalazł sie tutaj wpis mojej imienniczki. Kto się jeszcze wybiera na lingwistykę dzienną napiszcie jeśli chcecie-44307986
pozdrowienia dla wszystkich:)
Inspiration3 - wybierasz się na kurs przygotowawczy?
Hej:) cieszę się że ktoś do mnie napisał. Niestety nie wybieram się na kurs a ty?
edytowany przez Inspiration3: 06 wrz 2012
Ja tak :) A jeśli można zapytać to ile miałaś procent z ang. na maturze? ;)
Jak masz do mnie pytania napisz na gg które podałam powyżej:)
Temat przeniesiony do archwium.