AFRYKANISTYKA?

Temat przeniesiony do archwium.
czy jest ktokolwiek z afrykanistyki na uW ????????????????????????????????????????????please o odzwe jestem w maturalnej.no i dalszy ciag prosby juz znacie;)
w tym roku nie będzie poboru na Afrykanistykę na UW
o k.....:( tzn na co bedzie? a na japonistyke chociaz?
kto wie na co bedzie w tym roku nabor w instytucie orientalistyki UW
dlaczego nie bedzie naboru, jestem na afrykanistyce i nic nie slyszalam ze nie bedzie jej w przyszlym roku
hej mozesz opowiedziec o studiach an afrykanistyce? ilu bylo w zeszlym roku kan na miejsce?
czy ktoś mi może powiedzieć co można robić po afrykanistyce? jakieś pomysły
to samo co po kazdych- siedziec w domu
wejsc w kontakt z ojcem makumby, zaprzyjaznic sie i jechac na podryw na czarny lad - ot co mozna robic po afrykanistyce..
To w koncu jak : bedzie nabor czy nie bedzie ?? I ile w koncu zdaje sie jezykow obcych ?!
Habari!
Naboru nie będzie - dowiadywałam się u źródła. Tez chciałabym na to zdawać, na język suahili.
Jamila [email]
Po afrykanistyce można pojechać do Afryki i np. filtrować wodę. Nie ma tu ni odrobiny ironii.
Jeśli chcesz siedzieć w domu, to po co wogóle na studia się wybierasz
Karibu!
mzuri sana Jamila
smutno mi, że naboru nie będzie, teraz jestem w 2 LO, myślicie, że do tego czasu wszystko się wyklaruje. Gdzie jeszcze można zdawać na afrykanistykę, oczywiście język suahili?
jest tam kto??? LUdzie zdajecie na afrykanistyke?
ja chciałabym się dowiedzieć jak szeroki zakres wiedzy jest potrzebny aby ubiegać się o przyjęcie na afrykanistykę i czy w ogóle jest to trudne??? z tego co wiem limit miejsc 16?? i jeszcze jedno czy afrykanistyka jako kierunek studiów istnieje gdzieś poza Warszawą????
Afrykanistyka jest chyba tylko w Wawie ale jezyk suahili moze sie pojawic na etnolingwistyce/językoznawstwie na UAM w Poznaniu, był rok temu.
Habari ?

Na UAM na pewno nie będzie suahili w przyszłym roku.

kwa heri
samaki
afrykanistyka jest tylko na uw. na ich stronie - www.uw.edu.pl sa wszystkie info co do rekrutacji
Czy jest cos takiego, jak afrykanistyka wieczorowa albo zaoczna? Skonczylam juz jedne studia, pracuje i nie mam czasu na dzienne... A strasznie mnie ciagnie... A w trybie dziennym - ile jest zajec tygodniowo?
jestem w szoku własnie wczoraj wrocilam z wawy i nikt nic nie mowil ze ma nie byc naboru co sie dzieje!!!??, a gdzie w takim razie??? mozna jeszcze zdawac na afrykanistyke???
witam!!!! bardzo zlezy mi na kontakcie z kims kto studiuje afrykanistyke!!!! bede bardzo wdzieczna!!! to moj e-mail kab62wp.pl
jambo! coz wy sciemniacie z tym,ze nie bylo naboru na afrykanistyke w tym roku:P ndiyo, ndiyo, i jeszcze raz ndiyo! widziałam liste przyjetych, w necie jest, 24 OSOBY, chetnych 259 i wezcie nie straszcie ludzi!!! asante sana
Tylko jak bedziecie miec rozmowe kwalifikacyjna to blagam nie mowcie, ze chcecie to studiowac bo po studiach marzycie o wyjezdzie do Afryki i pomocy potrzebujaczm. Od razu bedziecie spaleni!
kurka, to ja się cały czas boję, no bo co można robić po takiej afrykanistyce? Afryka dzika to miłość mojego życia, lecz jeśli faktycznie mam po tym filtrować wodę na Czarnym Lądzie, to wymiękam :(
Temat przeniesiony do archwium.

»

Matura