ap kraków.ile %?

Temat przeniesiony do archwium.
kto z Was planuje skłądac na ap? na fil ang oczywiscie.jakich mniej wiecej wyników z nowej matury się spodziewacie? robie rozpoznanie czy w ogóle oplaca się mi wydawać to 85 zł:D napiszcie!
Spodziewam sie minimum 87% z rozszerzonej z angielskiego :)
więc się nawet na ap animko nie wybieraj z takim wynikiem, dobrze radzę, w zeszłym roku takie osoby nie miały szans, było prawie 30 osób na miejsce; jak chcesz próbować na ap twój wynik z rozszerzonej powinien oscylować wokół 100 %, pzdr
a ja myśle pozytywnie... napisałam minimum, bo 87 mam napewno :)
a co jej szkodzi spróbować?? "kochamy" forumowiczów ktorzy podcinają innym skrzydła right ? ;P i się z Tobą nie zgodzę, angel, gdyż ludzie dostawali się rok temu na AP nawet z 86% z rozsz ..:P ja mam maturę sprzed roku, 92% rozsz. spróbuję swych sił na AP i na UJ, moze sie spotkamy , animko i wypijemy nie jedno piwo razem ;)
wreszcie ktoś kto myśli optymistycznie :D Ja też pisałam mature w tamtym roku, ale teraz poprawiałam, więc myśle,że będzie lepiej niż 87 z tamtego roku :)
I wyobraź sobie że na UJ też próbuje. Napewno się spotkamy :D w końcu wszystko się może zdarzyć... :)
animko, a gdzie zdawałaś rok temu?
Ja tez oscyluje wokol 87, i zamierzam zdawac na AP. Przepraszam, to gdzie wobec tego mam szanse?
Zdawałam na AP i na UJ :) no i na PWSZ, na który się dostałam.
szanse są zawsze ;) a tak serio, to ciekawe jak wypadnie angielski w tym roku..w tamtym roku średnia krajowa była chyba dobra nie?? w tym roku na rozszerzony dołożyli a raczej zamienili co nieco na word formation i transformations, ktorych to o ile mnie pamięć nie myli rok temu nie było.ciekawe:) ale są szanse że ludzie się na tym wyłożyli bo z góry założyli, że skoro rok temu nie było, to w tym roku też nie będzie, a tu ZONK! oczywiście najlepiej będzie jak wszyscy się dostaną tam gdzie chcą i wszyscy będziemy zadowoleni (^_^)pzdro i powodzenia!
a tak btw, jak się piszę "co nieco"? ;) co nie co, conieco..c o n i e c o..eheheh głupieję juz. wszystko przez MEiS i ten cały bałagan, czekanie , niepewność i stracone lata mego życia..i'm getting frustrated.. i'll start to bite&pinch ppl..(\/)__(+.+)__(\/)
A ja zdaęłm 75% i 51% :( ale mimo tego daje na AP na filologie :P
A gdzie byście woleli na UJ, czy na AP ? :)
Pozdrawiam
na UJ :D
oczywiście, że na UJ :) ej, ludki, slyszałam, że w tamtym roku na UJ przyjmowali od 134 pkt.. nie wiecie jak ma byc w tym roku , nie? ..chyba nikt nie wie.hmm ciekawe
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Zagranica