Orange School

Temat przeniesiony do archwium.
Co sądzicie o Orange School i ich metodzie?
Czy do FCE , CAE lepiej przygotowac się "tradycyjnie" czy tą metodą? Jest chyba bardziej "flexible"?
Poczytaj artykuły w gazetach o tej szkole :) zanim się zapiszesz.To zwykły kurs komputerowu za bardzo duzo pieniędzy, tacy legalni oszuści :)rnPozdrornMario
ty eee szukaj se na forum a nie pizse takie eeee no to tere do wyszukiwary ty eeee i czyt aaa nie gada faki eee no !111
Hej!

Nie ma już Orange School tylko SPEAK-UP :)

Pozdrowionka
cxsjcssk,
NIe zgadzam sie z negatywnymi opiniami! Ucze sie w Orange/Speak Up. Co prawda ja mam jeszcze do FCE czas ale w ciagu 2 miesiecy przeszlam jeden poziom i spawdzilam to na egzaminie w innej, tradycyjnej szkole. Jest to dobra metoda dla pracujacych lub uczacych sie o rozych porach dnia. Wymaga jednak samodyscypliny. POZa zaj multimedialnymi sa zaj z lektorem w b malych grupach ( do 5 osob lub do 10 osob). Mam porownanie z innymi szkolami i musze przyznac ze tu sie nie marnuje czasu na zajeciach , caly czas cos sie dzieje. A do tego bardzo przyjazna atmosfera :)))!!! NIe wiem jak z FCE bo to specyficzny egzamin ale tu sa tez specjalne zajecia na tym poziomie. Ogolnie mozna powiedziec ze kazda metoda jest dobra rtlko niestety TRZEBA SIE UCZYC, UCZYC I.... POWTARZAC
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe