Szkoła Hunk & Richman

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś coś może powiedzieć o tej szkole jezykowej? Bardzo proszę o informacje.
New Sacz?:) prowadza ja pan Pajda i pani Bogacz - sa przesympatyczni (wiem to bo wykladaja na PWSZcie:)) wiedze tez majaj duza, swietna wymowe wiec mysle ze szkola powinna byc dobra
a tu link
http://www.hunkandrichman.pl/pages/have_some_fun.htm
A mam pytanko jak wyglądają zajęcia? Ile jest osób w grupie?jesli możesz coś więcej powiedzieć to byłoby suuuuuuuper. :) Przymierzam się do zdawania certyfikatów i dlatego szukam dobrej szkoły.
niestety nie wiem nic wiecej bo znam ich tylko i wylacznie z PWSZtu ale na ich stronie internetowej powinno pisac
wszystko jest napisane na ich stronie - wlasnie sprawdzalem
"HUNK & RICHMAN jest ośrodkiem dla osób ceniących kameralną atmosferę. Jak wiele innych sądeckich szkół, pracujemy w grupach o optymalnym składzie od 10-12 osób (kursy dla dorosłych) oraz 6-8 osób (kursy dla dzieci), co, jak pokazuje praktyka, wpływa pozytywnie na interakcję pomiędzy uczestnikami oraz pozwala na pracę w parach i mniejszych grupach."
nie chce byc niegrzeczny ale jak Cie tak bardzo ta szkola interesuje to wystarczy umiec czytac i kliknac w linka i juz wszystko wiesz, dodatkowo podaja na stronie telefon i email - skontaktujesz sie i wszystko bedzie jasne

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa