studia kto i ile ????

Temat przeniesiony do archwium.
hey wszystkim wpisujcie szybko gdzie sie ywbieracie i le macie % i czy tak na prawde wszyscy mają po te cholerne 100 i ponad 90 %???????????????
hey no a czego mi nie odpisujecie????? czy to nie jest wazne?? kto idzie na ap w krakowie?????
no na ap to nie wiem czy jest sens składać jak ma się ponizej 90 z rozsz. ale wszystko zdarzyć się może. to jest tam złe że niebiorą nic wiecej tylko ten jeden wynik.ja mam 89% i zuchwale daję na uś. bo licza też polski i ustną a moze coś więcej bo kazali dac św uk szkoły.
dzieki wielkie ze chociaz jedna osoba odpisala na moj post. Pozdrawiam Cie..
Ja mialam 100% i 90% (no i te 100% z ustnego), zlozylam na UMK, UŁ i UW, bo te 3 uniwersytety mam blisko domu.
ja mialam 85% z polskiego i 85% z angielskiego i dostalam sie na umcs :) na angielski i amerykanistyke :) takze nie jest tak zle:)
Ja mam maturke dopiero za rok ale chciałabym wiedzieć czy wy piszecie na maturze również roz polski i jaki przedmiot wybieracie jako trzeci i na jakim poziomie bo z tego co się orientuje to niektóre uniwerki chcą tylko roz. ang. Ja zamierzam zdawać roz. ang, podst. pol i podst. geografie Co zdajecie? Czy dobrze robie? Mam zdawać roz. pol? Pomórzcie!!!
Temat przeniesiony do archwium.