Otwarte

Temat przeniesiony do archwium.
Hej
W marcu wybieram sie na dni otwarte wydziału filologicznego i..... no wlasnie... jak wygladają takie \"dni otwarte\"?? Moze wyda wam sie to głupie pytanie ale na ten temat chodzą take opinie ze nie wiadomo w co tu wierzyc..... Jedni mowia ze zwiedza sie samemu uczelnię, drudzy ze ktos oprowadza a trzeci ze trzeba przyjsc z zwieksza grupą bo niie beda chcieli oprowadzac, a jeszcze inni twierdza ze spotkanie odbywa sie w jednym z pomieszczen w którym \'władza\' wszystko objasnia, pozniej wychodzac mozna kupic testy......
....I ci ostatni mają rację. Warto jeszcze wspomnieć, że biorąc udział w dniach otwartych ryzykuje się zdrowiem i życiem... O_o; W zeszłym roku w Auditorium Maximum był taki tłok, że d-o-s-ł-o-w-n-i-e nie dało się oddychać (....duży ścisk generalnie nie jest mi obcy, ale nigdy wcześniej czegoś podobnego nie przeżyłam.... coś niesamowitego... -_-); hehe, poza tym poruszający się w jednym kierunku tłum jakimś cudem zdarł ze mnie ciężką, zimową kurtkę (sic!). Reasumując: radzę wysłać kolegów i samej/samemu zostać w domu. ^__^

...A testy kupować można nie tylko na dniach otwartch; trzeba tylko wiedzieć kiedy i gdzie. ^^
No własnie ja nie wiem kiedy i gdzie mozna je kupic :/ a chodzi o Uni. Wroclawski...
Czy wszystkie filologie mają spotkanie w jednym pomieszczeniu, gdzie sa ogolnie omawiane studia, czy kazda filologia ma przydzielona sale?
Cześć! Tak się składa, że ja już mam test z zeszłego roku. Jeśli chcesz to skontaktuj się ze mną [email] i postaram się go zeskanować i wysłać Ci. Pozdrawiam.
Michał na jaka filologie masz ten test?
Czy ktos sie wybiera na dni otwarte Uni. Wroc?
KTO SIE WYBIERA NA OTWARTE UNI WROCLAWSKIEGO?
w auditorium amximum moznabylo jeszcze wlezc na gore duzo miejsca powietrza i bardzo komfortowo = to taka wskazowka dla tych co jada w tym roku, po schodach na gore :)))
na anglistyke na uniwersytet wrocławski jest

U W A G A

900 chętnych

na

65 miejsc !!
a skąd w ogole wiesz ze jest tak duzo wiary????
chyba było... w zeszłym roku, lub wcześniej.
Bo jak jest (a właściwie będzie) w tym roku to trudno powiedzieć:)
Nie bójcie się :). Pewne dane będą dopiero po zakończeniu okresu składania dokumentów, na razie to tylko jakieś szacunki ;).
WIEM BO BYŁAM NA OTWARTYCH W NIEDZIELE.... \'PAN\' NAS \'POCIESZYŁ\'....

W ZESZŁYM ROKU MOJ KOLEGA TAM ZDAWAŁ I CHĘTNYCH BYŁO NIECO PONAD 900....
Temat przeniesiony do archwium.