PWSZ czy college w Chełmie?

Temat przeniesiony do archwium.
Jak w temacie... Orientuje się ktoś gdzie jest wyższy poziom nauczania?
hej MOnika:)jednak bierzesz pod uwage nasz Chełm,moim zdaniem i wiekszosci ludziow ktorzy studiuja angl wyzszy poziom ma NKJo jednak.....zreszta przyjedz sama sie zorientujesz :)pozdro
ooo siemka squirrel87 :) hmm, nom biorę pod uwagę ten Chełm, tylko zastanawiam się gdzie lepiej pójść... college czy PWSZ? Ciekawi mnie, jaki papier gwarantuje college? czy taki sam jak np PWSZ?
Wiesz co nie mam pojecia ale w nast tyg wybieram sie tam po podanie na wszelki wypadek zloze w PWSZcie:)do 20 mozna skladac dokumenty!!!!!!!!
odświeżam wątek............. dalej nie wiem, co lepsze..... ;(
hello Monika:)i po tym i po tym masz tytul lincencjata wiec mzoesz uczyc w szkole ...
hmm niby tak, tylko, że nie wiem, gdzie lepiej.......... ???
cze ja też daje do chełma na ang.Nawet ok w tej szkole.A ty skąd jesteś?
Ile masz punktów ??
a ty? ja tak średnio
Dziewczyno nie idz do college`u to jest dno, pozniej bedziesz miala problemy zeby sie dostac na studia np na KUL tak jak to bylo w tym roku. Wszystkim bede odradzac te szkole, lepiej idz do PWSZ-u. Wiem co mowie bo skonczylam college. Zobaczysz jak ciezko bedziesz miala w college`u zeby miec srednia 4.0 to trzeba naprawde sie "nazasuwać". Jakbym mogla jeszcze raz wybierac to poszlabym do PWSZ-u. Pozdrawiam :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Au Pair