WSJO 2007/2008

Temat przeniesiony do archwium.
Hi ;)

Mam naimię Dorota i od października wybieram się na WSJO w Poznaniu na lingwistykę stosowaną,.. ;) z kierunkowym angielskim + niemiecki,... czy ktoś z was się tam równiez wybiera??

co sądzicie o tej szkole,...??

Porozmawiam z każdą osobą z WSJO a szczególnie z osobami, które bedą tam zaczynać naukę,..;)

zapraszam również na forum WSJO forumwsjo.com

Pozdro ;)
ja studiuje na wsjo zaocznie i niestetty nie mam najlepszej opinii o tej uczelni,obecnie jestem na urlopie dziekanskim- studiuje tez dizennie i nie ukrywam ciezko bylo polaczyc nauke na 2 kierunkach w dwoch roznym miejscach, planuje sie przeniesc na panstwowa uczelnie od pazdziernika- oby sie udalo:)chetnie odpowiem na Twoje pytanka:))pozdrawiam Ania
hej ja tez sie wybieram na WSJO... Czy byłabyś w stanie napisać dlaczego nei polecasz WSJO ??
pozdrawiam
pisalam juz we wczesniejszym poscie, wsjo to prywatna szkola i momo, ze bylam ta szczesliwa ktora zaliczyla pnja na pierwszysm roku, nie polecam, mysle ze panstwowa uczelnia znacznie rozni sie podejsciem do studenta systemem oceniania itp, poziom wsjo oceniam pozytywnie, sam rok nauki dal mi bardzo duzo, ale!!!uwazam, ze uczelnia nastawiona jest na zysk placisz za wszystko a generalnie administracyjne sprawy maja totalnie niepoukladane, mysle, ze nie bedzie to zly wybor jesli bedziesz probowala potem przeniesc sie na panstwowa!zrobilo tak wielu moich znajomych i sa zadowoleni, no i ja tez mam taki zamiar- oby sie udalo:)pozdrawiam
aniu, mozna sie przeniesc ze wsjo na uam? mozna tak? nie tracąc przy tym roku tak po prostu przeniesc sie z prywatnej na publiczna? bylabym niezmiernie wdzieczna za odpowiedz!
to zalezy w duzej mierze od polityki uczelni ocen z tego co sie dowiedzialam..ale jak jest z tym na uam nie mam pojecia
Zapomnij o WSJO, studiowałam tam... to bagno... tragedia... z mojej grupy do PNJA dopuścili tylko 4 osoby bez poprawek zaliczeń z czego PNJA zdały 2 osoby jak na razie... a było nas 20... ciągle pieniądze chcą za coś... oprócz tego że płacisz kupę kasy za czesne to co chwile coś trzeba dokładać... a podejście do studenta jest nie takie jak do kogoś kto płaci kasę za naukę a gorsze niż na państwowej uczelni... zmarnowałam rok...
PROSZE CIE NIE IDZ DO TEJ SZKOLY JAK MOZESZ JA TĄ SZKOŁĘ SKOŃCZYŁEM JEŻELI NIE CHCESZ PAŚĆ NA ZAWAŁ NIE IDŹ CAŁY ROK ROBIĄ CO CHCĄ A POTEM I TAK CIĘ OBLEJĄ KAŻDA GRUPA Z KOMUNIKACJI ROBI INNE ZADANIA NA ZAJĘCIACH A POTEM I TAK WSZYSTKO DAJĄ NA PNJA CO CHCĄ NAPRAWDĘ IDŹ GDZIE INDZIEJ LINGWISTYKE MOŻNA STUDIOWAĆ GDZIE INDZIEJ NP W WSF WROCŁAW O WIELE LEPSZA WIELE OSÓB Z WSJO SIĘ PRZENIOSŁO TAM I CHWALĄ SOBIE PROSZĘ CIĘ UWIEŻ MI NA SŁOWO JAK MASZ GG TO PODAJ POKLIKAMY ALE MÓWIĘ CI MOJA ZNAJOMA STUDIOWAŁA NA PAŃSWOWEJ POSZŁA DO WSJO BO MYŚLAŁA ZE JAK MŁODA KADRA TO LEPIEJ WYŁOŻĄ I TAKIE TAM ALE OBLAŁA NA WSTĘPIE. MÓWIĘ CI NIE IDŹ TAM JEŚLI NIE CHCESZ ZWARIOWAĆ
juz ci chyba w jakims poscie o wsjo napisalem co mysle o Twoim zdaniu, uczyc sie trzebabylo, a nie narzekac bo nie chcieli przepuscic na kolejny rok mimo tego, ze czesne zaplacone :) wkurza mnie to, ze siedze i sie ucze, a inni po weekendzie opowiadaja ile to dni balowali i jaki fun jest! tylko, ze na koniec roku akademickiego wala potem takie teksty, ze szkola jest zla!
u mnie w grupie (studiuje w WSJO) jest 1 osoba, a wiem o jeszcze jednej co sie do nas z Wroclawia WSF wlasnie przeniosly :) i mowia cos zupelnie innego. dobre sobie, gdziekolwiek chyba pojdziesz to bedziesz narzekac - studia to nie bajka, chyba, ze pojdziesz na UAM na filozofie zaoczna :D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe