NKJO Sanok - zaoczne

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich !!!
Mam pytanko odnośnie studentów filologi angielskiej tryb zaoczny w NKJO Sanok,
czy ktos jest z Nowego Sącza lub okolic ???. Bardzo proszę o kontakt. Ja rozpoczynam I rok i szukam osób chętnych do wspólnego podróżowania. Pozdrawiam
hejka, fajnie, że ktoś z tych stron- ja z Gorlic!!! Ja też zaczynam 1 rok zaocz. Już mam jeden dyplom i pracuję a chcę coś fajnego się jeszcze nauczyć, zobaczymy czy po pierwszych zajęciach nie spanikuję ;) Ja mam zamiar jeżdzić swoim autkiem, bo zawsze od lat tak robię... a może będzie też ktoś z Gorlic? ale byłaby niespodzianka!
Dzień dobry !!

Mam jeszcze takie pytanko dotyczące noclegu w Sanoku, zaczynam tam zaoczne i szukam jakiegoś miejsca do spania w przystępnej cenie. Mogę prosić o jakieś nr. telf, adresik, cokolwiek. Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
Hej, ja też zaczynam w tym roku ang. zaocznie w Sanoku i też mam problem z noclegiem. Może ktoś wie coś o jakichś internatach, bursach itp.?? Mam nadzieje, że ktos się odezwie, dzięki
Znalazłam nocleg.Najlepszy nocleg to Bursa przy ul. Szopena. Cena 20 złotych za noc, czas dojścia z NKJO to ok. 10-15 minut. Telefon (0-13)464 22 35.Zadzwoń i zarezerwuj sobie miejsce.
Jestem z Jasła i też od marca 2008 zaczynam zaoczne studia j. angielski. Jeżeli jest ktoś z kim mógłbym jeżdzić, to chętnie sie zabiorę i dodam do paliwa
Mam pytanie:)zacząłeś od marca zaocznie angielski?czyli co roku jest gdzieś w lutym nabór na NKJO?
HEJ JA JESTEM Z OKOLIC NS I BARDZO BYM CHCIALA Z KI8MS JECHAC :) WIEC JESLI NJADAL TO J3EST AKTUALNE TO SIE ODEZWIJ I JAKOS SIE3 NUGADAMY RAZEM JESLI CHCESZ :)
Witam, czy na forum znajdują się osoby, które zaczynają w tym roku zaocznie 3 rok j.angielskiego w Sanoku ? Bardzo proszę o odpowiedz ,bo chciałabym sie dowiedziec cos na temat,obrony pracy dyplomowej i licencjackiej
Pozdrawiam,
Chciałam zapytać czy wykłady są prowadzone w jęz. ang. i czy któś bedzie dojeżdżał autkiem z Rzeszowa lub ROPCZYC???PROSZE O ODPOWIEDŹ NA TE 2 PYTANKA. DZIEKUJE..
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia