kjs i ich \"tekturki\"

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 46
poprzednia |
cześć...jakie macie numerki na \"tekturkach\" z kjs? ja 158...ale dokumenty skladalam dość wcześnie...:( ile nas będzie...wpiszcie..pa
ja mam 460 miejsce i składałam dzień przed zakończeniem terminu. Podejrzewam, że będzie ok. 500 osób
też bym szacował na ok 500, ja mam 373 i składałem 14.06
hre a na jakie języki ?
ja mam angielski i niemiecki...wiecie o ktorej jest egzamin z niemca?
ja dostałam tylko tą karteczkę, że pierwszy egzamin jest o 10.00, nie wiem nawet z jakiego języka :)
Hm.. mnie powiedziano, że o 12 jest angielski :)
Aha.. podań jest około 600.. dzwoniłam pytać.
Pozdrówka :)
a kiedy sa ustne? ja slyszalem ze 8-9
ustne są od 5 do 9 lipca
29 czerwca (wtorek) są egzaminy pisemne z I wybranego języka
rosyjski, niemiecki o godz. 10.00
angielski o godz. 12.00

W srode 30 czerwca sa egzaminy pisemne z drugiego wybranego jezyka
znowu ros niem 10.00, ang 12.00

Czyli kazdy zdajacy raz przychodzi wczesniej, a raz pozniej. Prosze pamietac o numerze teczki (z \"tekturki\"), bo to nam pozniej ulatwi wkladanie prac do właściwych teczek. Kandydatow faktycznie jest ok. 600.

Ustne sa istotnie 5-9 lipca.
mnie tez dzis pani powiedziala ze jest 6 osób na miejsce...a wiecie moze gdzie są te egzaminy w ogole...oczywiscie wiem ze na szturmowej ale dokladniej?
Szturmowa 4
Chodzi o sale?
własnie...bo chyba dojade tam na \"styk\" i wolalabym nie bladzic po budynku...mam angielski pierwszy...
Numery sal i \"przydzial\" beda znane w dniu egzaminu. W kazdym razie na parterze sa sale nr 8 (blisko wejscia po lewej) i 4 (trzeba isc troche w lewo).
Na pierwszym pietrze sa sale 104, 105, 108 i 109 (tylko te moga wchodzic w gre na egzaminie pisemnym, bo inne sa za male). Na pierwsze pietro latwsie sie dostac po schodach (z prawej strony za portiernia) niz czekac na winde. Jezeli ktos wejdzie na I pietro w ten sposob, czyli z prawej strony, to w korytarzu za drzwiami minie najpierw sale 109, potem 108 itp. Zgubic sie nie da.
dziękuję bardzo:)
a moze pan powiedziec kiedy beda wyniki egzaminow pisemnych i czy bedzie mozna uzyskac informacje telefonicznie? :)
Wyniki pisemnych powinny byc wywieszone w piatek lub w sobote - na pewno przed pierwszym dniem ustnych. Co do mozliwosci uzyskania informacji o wynikach przez telefon - szanse sa nikle: gdyby na to pozwolic, zadzwoniloby 600 osob!
wielkie dzieki :)
a wie pan moze jeszcze na jakim mniej wiecej poziomie bedzie test z angielskiego (chodzi mi o drugi jezyk) ?
Powodzenia wszystkim na egzaminach....

NIE dziękujcie!!!!
Bez komentarza :-(
moze nie bedzie 600 osob bo moze podostaja sie na lingwistyke...ils......
na pewno kilka osób tak zrobi, ale przeciez 6 osób to i tak bardzo mało! W porównaniu z anglistyka czy iberystyka to na prawde nie jest wiele
mg a jak sa dzielone miejsca na kjs? kazda kombinacja jezykow ma tyle samo
Miejsca sa dla najlepszych.
a od ilu punktow przyjmowali w zeszlym roku?
Ok. 150 - może trochę mniej.
Ktoś pamięta?
mg dzieki za odpowiedz. czy moglbys jeszcze napisac jezeli komus wypadna ustne w poniedzialek a nie bedzie mogl przyjechac to czy istnieje szansa ich przelozenia?
Jezeli juz teraz ktos wie, ze nie bedzie mogl przyjechac w okreslonym dniu, to powinien dostarczyc do sekretariatu podanie z prosba o niewyznaczanie terminu egzaminu ustnego tego dnia. Mozna to zrobic np. pierwszego dnia pisemnych, ale jest _niewielkie_ niebezpieczenstwo, ze takich podan bedzie juz tak duzo, ze nie wszystkie prosby zostana uwzglednione.
Natomiast jezeli ktos nie przyjedzie na egzamin ustny, to mozliwosc zdawania egzaminu innego dnia jest bardzo nikla.
mg=kuba?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 46
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Studia językowe