angielski w biznesie

Temat przeniesiony do archwium.
W tym roku zdaje maturę i myślę,żeby studiować coś związanego z językiem angielskim. Mojej przyszłości nie wiążę z nauczaniem w szkole wiec zamiast filologii anielskiej chciałabym studiować angielski w biznesie albo zrobić specjalizację tłumacza. Czy ktoś z Was mogłby mi coś więcej powiedziec o angielskim w biznesie, jak wygląda ten kierunek? Nie mogę też znaleźć uczelni na której są dostępne te kierunki.. Proszę o pomoc!
WSF Wrocław oferuje język angielski ze specjalnością biznes :) tyle mogę poradzić odnośnie Twojego pytania :)
dziękuje za odpowiedz:) jest to szkoła prywatna?
No niestety tak i czesne jest wysokie (zerknij sobie tutaj http://www.wsf.edu.pl/)ale z tego co mi wiadomo to uczelnie państwowe nie dają możliwości robienia specjalizacji z biznesu a przynajmniej na razie się z tym nie spotkałam ;) Sama planuje składać papiery za rok na filologię angielską ale po przemyśleniach rozważam kolegium UJ lub kolegium TWP w Krakowie a że wprowadzono już wszędzie system studiów lic to zawsze można zrobić dwie specjalizacje a po lic za trzy lata może na studiach mgr na państwowych uczelniach wprowadzą specjalizacje w biznesie :)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie