czy ktoś wie?

Temat przeniesiony do archwium.
czy ktos kto sie na ils na UW dostal moze mi pomoc? bo jest napisane ze do 15.07 trzeba doniesc dokumenty no i min. podanie,ale przeciez podczas rejestracji stacjonarnej sie podanie skladalo,to o to chodzi? i to znaczy ze juz nie musze i to sie tyczy tylko tych co np przez neta sie rejestrowali,jak to jest?plis!
hej, ja w prawdzie nie jestem na ils (niestety), ale jak zdawałam na UW, to pamiętam, że składałam, oprócz samych dokumentów, jeszcze jakiś formularz, który wypełniało się na miejscu. Pamiętam, że było w nim np. pytanie o to, czy nie studiuje się na jakimś innym wydziale równolegle.. może o takie podanie chodzi..
Chyba najlepiej będzie zadzwonić do dziekanatu i się spytać.

Pozdrawiam i gratuluję ILS! :)
Byłam wczoraj na Browarnej ILS i tam były informacje. Musisz dostarczyć wypełnione podanie, 4 zdjęcia legitymacyjne, ksero dowodu i żaświadczenie lekarskie o możliwości podjęcia studiów. Tekst podania znajdziesz na stronie UW: http://www.uw.edu.pl/pl.php/rekrutacja/skl_dok.html
jak to? jakie zaswiadczenie lekarskie? bylam tam 5.07 i na drzwiach byla kartka z napisem,ze studenci sa proszeni o uzupelnienie dokumentow i dowiezienie swiadectwa,zdjec,xero dowodu i podanie,nic nie bylo o zadnych badaniach! no jak to?

« 

Inne

»

TOEFL