NKJO Zakopane

Temat przeniesiony do archwium.
Czy zna ktoś to kolegium?? jaki tam jest poziom??Trudno się tam dostać??
witam, jestem absolwentka tego kolegium i uważam, że poziom tam jest dosyć dobry. Duży nacisk na metodykę, językowo uważam, że chociaż łatwo nie było, można byłoby jeszcze podnieść poziom. Za moich czasów był egzamin pisemny i ustny na poziomie ok FCE, nie wiem jakie teraz mają kryteria, ale nie było ciężko się dostać- być może ze względu na niezbyt dużą ilość kandydatów. Generalnie cieszę się, ze tam studiowałam.
Witam, mam zamiar studiować na NKJO w Zakopanem i oczywiście chciałabym uzyskać więcej informacji; mieszkam na Śląsku i interesuje mnie możliwość zamieszkania w internacie. Prosiłabym więc kogoś kto korzystał z niego, o podanie mniej więcej kosztów związanych z mieszkaniem w tymże internacie, i wogóle jakieś takie informacje. Interesuje mnie też sama rekrutacja. Czy istnieje może jakaś taka umowna granica ile procent z matury powinno się uzyskać aby spokojnie dostać się do kolegium. Przejrzałam stronę NKJO ale nie znalazłam aż tak konkretnych informacji a ja lubię znać takie szczegóły;) Z góry dzięki za odpowiedź (można na maila: [email]

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Brak wkładu własnego