Gallus/UM/angielski-biznes

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
Temat \"Gallusa\" był na tym Forum już kilkakrotnie \"wałkowany\", nie mniej pozwolę sobie zapytać o tamtejsze studia zaoczne UM, chodzi mi o specjalność angielski w biznesie.
Bardzo będę wdzięczna za wszystkie opinie.
Chciałabym kontynuować edukację właśnie na takim kierunku, gdyż mój licencjat też był z angielskiego w biznesie. Gallus to jedna z opcji, nad którą się zastanawiam.
Z góry dziękuję za wszystkie informacje,
najlepiej od tych, którzy \"przeżyli na własnej skórze\":-)
Mondzik
GALLUS JEST POD KĄTEM ANGIELSKIEGO SZKOŁĄ DOBRĄ, ALE PONIEWAŻ POZOSTAŁE KIERUNI SĄ NA NIM TRAKTOWANE PO MACOSZEMU, A KORUPCJA SZERZY SIĘ TAM NICZYM CHOROBY PO POWODZI, NIE MOGĘ CI TEJ SZKOŁY ZAREKOMANDOWAĆ.
JESTEŚ Z KATOWIC? WYDAJE MI SIĘ, ŻE SIĘ ZNAMY.
Pomyłka. Ty dopiero będziesz z Katowic. Na razie jesteś z Kielc.
Sam nie wiem, co powiedzieć na temat tej szkoły. z jednej strony Angielski w Biznesie wszyscy pochwwalają, a z drugiej szkoła naprawdę jest mocno kasochłonna.
jeśli chcesz wieedzieć więcej, poślij eskę: 695472099
albo napisz maila [email]
Studiuję na Gallusa iszczerze mówięc dziwią mnie bardzo opinie na temat niskiego poziomu nauczania na filologii ang. Wiekszosc wykladowcow naucza także na US-iu.Osobiscie jestem bardzo zadowolona z poziomu nauczania i polecam ta szkole-mankamentem jest jedynie cena czesnego brrrr.........
Czy mogłabyś Gallusko podać jakiś kontakt do siebie typu mail, gdyż chciałabym zapytac Cię o kilka spraw związanych ze studiowaniem w "Gallusie", a niestety nie znam nikogo stamtąd z mgr uzupełniających..

Pozdrawiam
Monika
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Pomoc językowa