czy coś jest nie tak?????!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Dostałem się w tym roku do UKKNJA UW, ale dotychczas nie przyszedł do mnie żaden list z UW, żadnego zawiadomienia mi nie przysłano, nic! Czy to normalne??? Zaczynam się martwic...:((
tez sie dostalam i rowniez nic nie mam.dzwonilam jednak do sekretariatu i maja nadejsc zawiadomienia o dniach adaptacyjnych (27 09-1.09).gdyby nic nier przyszlo do 15 wrzesnia trzeba dzwonic
Oooo, dziękuję Koleżance serdecznie za odpowiedź:) Widzę, że nie jestem przypadkiem odosobnionym:) Pozdrawiam! BTW: na jakie studia się dostałaś (tzn. jaki tryb)?
oo to dobrze, bo tez sie stresowalam, zagladam do skrzynki i ciagle pusto, mam nadzieje ze szybko przysla
pozdrawiam wszytskich ktorzy dostali sie na UKKNJA
Ooo, następna Koleżanka!:) Widzę, że na tych studiach będzie BARDZO interesująco:))) Pozdrawiam:)!
no i ja tez tam bede sie uczyc na dziennych... i czy ktos wie moze cokolwiek o tych dniach adaptacyjnych??
No wlasnie tez sie zastanawiam o co chodzi z tymi dniami adaptacyjnymi. Musze jutro zadzwonic do sekretariatu i sie \"wywiedziec\":)... pozdrawiam
to jak sie czegos dowiesz to moglbys napisac to i owo na forum :)))
do zobaczenia za miesiac! :)
Do sekretariatu zadzwonie oczywiscie w poniedzialek- w wakacje jakos czesto myla mi sie dni:) Jak tylko sie czegos dowiem, niezwlocznie napisze o tym na forum:) do zobaczenia!
no hej ! i jak , dowiedziales sie czegos ciekawego? :)
p.s. czy ktos dostal juz zawiadomienie?? bo ja nadal nie, a juz jest naparwde pozno :/
te baby w sekretariacie nic nie chcą mówić, nie ma nawet sensu się ich o cokolwioek pytać, bo odpowiedzą ze dowiem sie jak mi zawiadomienie przysla... a listu jak nie ma, tak nie ma... :( biurokracja!
Witam, witam. Dzwoniłem, a na forum nic nie pisałem, bo zwyczajnie niczego się nie dowiedziałem- mają dopiero zacząc rozsyłac zawiadomienia, które mają do nas dotrzec \"na dniach\". W każdym razie pani z sekretariatu zapewniła mnie, że nie ma się czym martwic (tzn. tym, że nie dostaliśmy dotychczas żadnych zawiadomień). Chyba trzeba po prostu uzbroic się w cierpliwośc i czekac. Pozdrawiam!
Heh... wyrabiają w nas cierpliwość - to takie wstępne przysposobienie do zawodu... ;P a co do dni adaptacyjnych, to z tego co wiem, to będzie takie typowe \"info\": co, gdzie, kiedy... trzeba dzieci nauczyc korzystać z biblioooteeeekiii (szkolenie w buwie - już sie doczekać nie mogę ;/) nic specjalnego. Aczkolwiek mogę się mylić (i wcale by mnie to nie zmartwiło).
Buziaki dla reszty z dziennych (i nie tylko)!
spoooooooookooooooooooojnie!
dojda powiadomienia!musza!
kto wie kiedy praktyki sa na dziennych?
w necie jest napisane ze 5 semestrow praktyk-co to znaczy?
moze kto sie orjentuje?
Hmm... Moja koleżanka zaczęła praktyki od 2go roku... ale to by się średnio zgadzało z ilością semestrow przewidzianą w rozpisce. Cóż: \"nie wierz w to co słyszysz, a tylko w połowę tego, co widzisz...\" ;P (stare japońskie przysłowie) Podejrzewam, że za kilka dni wszystko się wyjaśni, a narazie nie ma co sobie pięknych główek suszyć. ;]
na pierwszym roku w wawie nie ma sa tylko obserwacje na drugim semestrze niestety co do praktyk na drugim to slyszalam ze w marcu maja byc (?) szczegolow nie znam
Temat przeniesiony do archwium.