Filologia niderlandzka - kto sie dostal??

Temat przeniesiony do archwium.
Hej!! Kto z Was dostal sie na filologie niderlandzka??? Skoro inauguracja tak niedlugo to wypadaloby jakies kontakty wyrobic:)

Buziaki

Pozdr. Tiara [gg]
Milo mi poznac przyszla kolezanke :)
Ale zaraz, zaraz... To znaczy ze znam juz 3 osoby - jedna dziewczyne spotkalam na obozie adaptacyjnym w Miedzyzdrojach, a chlopaka w dziekanacie. ale wygladal paskudnie i udalam ze ja z zupelnie innego kierunku jestem :D ciekawie jak wyglada reszta facetow :)
Pozdrowienia.
Witam koleżanki z roku :) Nikogo jeszcze praktycznie nie znam, ale to już za tydzień sie zmieni :P więc do zobaczenia w poniedziałek, a jakby ktoś chciał pogadać to moje [gg]
No to Aitme:) zarzucilabys jakiegos numera GG:) [email]
uuuups, Aitem oczywiscie mialo byc:)
moje [gg] . zazwyczaj jestem na niewidocznym, wiec smialo pisz :)
Z innej beczki :)
A ile osob przyjeto na fil. niderlandzka w tym roku??
Na dzienne 28 osób z examinu, 10 z odwolań, na wieczorowe 31 zdaje sie
Reprezentuję firmę zajmującą się rekrutacja i selekcją personelu i aktualnie dla naszego klienta poszukuję osoby posługującej się językiem Holenderskim w stopniu komunikatywnym, nie musi być biegły. Dodatkowym atutem będzie znajomość chociaż podstawowa języka Angielskiego.

Bardzo proszę o pomoc w poszukiwaniach osoby chcącej podjąć pracę w międzynarodowej firmie w Biurze Obsługi Klienta. Proszę o polecenie osób, które mogłyby być zainteresowane podjęciem pracy. Również studenci ostatnich lat.
[email]
Przepraszam, ze pytam, ale muuusze :) Czy uzywacie skrotu czy zawsze oiperujecie pelna nazwa? :)))))
Temat przeniesiony do archwium.