Magisterskie na uw

Temat przeniesiony do archwium.
Forumowicze, mam pytanie dotyczące anglistyki na UW, czy ciężko się dostac w pierwszej rekrutacji i jak jest z odwołaniami, pozdrawiam:)
Js niestety nie wiem czy trudno czy nie, wiem natomiast że jeszcze do niedawna przyjmowano na studia zaoczne 180 osób, a zdaje sie od zeszłego roku 240, wiec szanse wzrastają, no i oprócz tego 300 miejsc na dziennych i wieczorowych.
Czy zdawałas wczoraj egzamin?
Właśnie zdawałam 28.06 egzamin w Warszawie ten przedmiotowy, ale jak patrze na wyniki innych osob z egzaminu C1 to nie wiem czy szanse na dostanie sie na Uw sa duze w moim przypadku:P a nie orientujesz sie ile osob ubiega sie o miejsce?:>
Mój wynik z egzaminu z C1 nie był najwyższy i też ciągle rozważam, czy mam szanse dostać sie na studia, nawet jesli zdam egazmin poniedziałkowy. Mozemy mniej więcej wyestymowac ile osób w poniedziałek zdawalo egzamin - z nami 350 i w tym samym czasie ok. 250 osób z kolegiów językowych. Ale ile z tych osób będzie zainteresowanych kontunowaniem studiów - nie mam pojęcia.
A jakie sa Twoje odczucia po egzaminie przedmiotowym - z jakich specjalizacji pisałaś? Ja amerykańską i językoznawczą.
Ja pisałam z literatury i kultury angielskiej i amerykanskiej i wydaje mi sie ze bylo w miare proste, jesli chodzi o zaliczenie, to mysle ze zdam, tylko ciekawe na ile procent, ale to juz w poniedzialek beda wyniki i bedzie wszystko jasne:) a jak Tobie poszedl egzamin?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia