anglistyka UAM 1 rok!

Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna
Moja kolezanka jest najlepsza i ja wyrzucili z 1 roku bo nie zdala praktycznego - w sumie to baba sie uwziela. Jesli chcesz wiedziec cos wiecej to napisz. Lidia.
czy mogłabys napisac z jakim wynikiem z egzaminu sie dostalas ty i wogole wszyscy ktorzy tam studiujecie bo sama sie ostro przygotowuje na zdawanie do poznania i bardzo chcialabym tam studiowac...
i jeszcze jedno, bo juz sama zaczynam sie gubic, na stronie uam\'u jest tylko odnosnik do filologi angielskiej ale jako magisterskie uzupelniajace nic a nic o \'normalnych\' licencjackich, a moze sa tylko nie znalazlam, ale chodzi mi glownie o to w jakim terminie byly/ beda ehzaminy wstepne, blagam o pomoc ;/
Czy studenci I roku UAM WN Filologia angielska (lub
inne filologie) licencjacka w Poznaniu mają jakieś
swoje Forum ??
Gość z AE Pń
Czy studenci anglistyki (lic.) w UAM WN IFA (lub innych filologii w Poznaniu)
mają jakieś Forum ?
Czy PNJA rzeczywiście jest taka ciężka (mam CAE) ?
A dlaczego drugi rok to już inna histora ?

Gość z AE P-ń
....
http://dn.amu.edu.pl/index.php?p=egzaminy -terminy egaminow
A tu tak dokladniej:)
Ja tez sie tam wybieram,zobaczymy,moze sie spotkamy?

kierunek: Filologia specjalność filologia angielska (w Poznaniu i Kaliszu)

forma studiów: Studia zaoczne 3 letnie licencjackie

forma egzaminu: egzamin pisemny język angielski
egzamin ustyny język angielski
termin egzaminu: od 22 do 25 czerwca
Nowa Matura: Kandydaci, którzy ukończyli szkołe średnią w 2002 roku na podstawie tzw. Nowej Matury ubiegają się o przyjęcie na studia w trybie tradycyjnym - Starej Matury.
Matura Międzynarodowa: Absolwenci szkół należących do Organizacji Matur Międzynarodowych (IB), którzy uzyskali na dyplomie minimum 30 punktów, mogą ubiegać się o przyjęcie bez egzaminu wstępnego lub zwolnienia z egzaminu z języka angielskiego na wszystkie specjalności prowadzone przez Wydział Neofilologii, na które rekrutacja prowadzona jest w języku angielskim.

termin składania dokumentów: do 15 czerwca
Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna

« 

FCE - sesja letnia 2003

»

FCE - sesja letnia 2003