EU5N

Temat przeniesiony do archwium.
witam gdzie mugłbym znaleźć forlumaż EU5N na rok 2007/2008 znalazłem tylko EU5N na rok 2005/2006
Nigdzie bo ten formularz juz cie nie obowiazuje (wypelniali go studenci zaczynajacy studia przed 2006 zanim sie zmienily zasady finansowania). Teraz musisz wypelnic EU6N jesli zaczynasz nauke lub EU6F jesli kontynujesz. Na razie formularze sa dostepne na rok 2006/2007. Nowe formularze wychodza zazwyczaj w polowie maja.

Jako potwierdzenie musisz wyslac PIT. Nie musi byc tlumaczony. Wszystko jest wyjasnione w instrukcjach do formularza. Formularze i instrukcje mozesz sciagnac tu:

http://www.direct.gov.uk/EducationAndLearning/UniversityAndHigherEducation/StudentFinance/StudentsFromOtherEUCountries/StudentsFrOtherEUCountriesArticles/fs/en?CONTENT_ID=1[tel]&chk=OuySh9
Zeby nie bylo watpliwosci. Jesli aplikujesz na rok 2007/2008 to twoj formularz bedzie mial tytul EU7N.
czy UCAS lub univerek wysylaja ten formularz czy nalezy go sobie samemu z np internetu "sciagnac" ??
Mi przyslali przez UCAS za 1 razem a potem jus przez DEFS, ale biorac pod uwage ile im zajmuje rozpatrzenie wnioskow to lepiej jest sciagnac jak tylko sie pojawia i zaraz wyslac. W tym roku moje podanie rozpatrywali ponad 5 miesiecy i mialam problemy na uczelni jak sie rok akademicki zaczal a ja jeszcze nie mialam potwierdzenia ze bede miala przez nich oplacone tutition fees :/.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia