UNI OF ABERDEEN 08/09 KTO IDZIE ??:)

Temat przeniesiony do archwium.
Heyyyy! szukam osób które wybierają się do aberdeen na rok akademicki 08/09 ;) Sama się tam wybieraam na kierunek genetics i nie ukrywam że fajnie byłoby poznać kogoś przed wyjazdemmmmmmmmmm ... ;) piszcie chwalcie sie zawsze to raźniejjjjj
Droche za daleko odemnie. Ale powodzenia. Ciekawy bardzo Course sobie wybralas! Jezelu chcesz kogos poznac na tym samym univ. to proponuje zapisac sie do Polish Student Club na PolishStudent.co.uk
Hej:). Też wybieram się do Aberdeen na studia w tym roku, psychologia i socjologia;)(undergraduate).
Czesc, Czesc! Ja tez we wrzesniu zaczynam w aberdeen!:)
Wiecie juz gdzie bedziecie mieszkac? Ja nadal szukam czegos fajnego...a moze akademik...
Nareszcie znalazlam kogos kto jedzie do aberdeen:) Macie grono albo facebook zeby sie skontaktowac?
hej :), moje [gg] , pisz.
ja tez wybieram sie do abdn ;) kierunek genetics, aa mieszkac bede w akademikuu ale nie wiemm ktory wybrac jeszczee, kiedy planujecie tam leciec ? i jak tam w ogole sie dostac :D moje [gg]
Hej ja też sie wybieram do Aberdeen ale na coś bardziej związanego z IT ;)

Moje GG : 1779232 (chetnie pogadam z studiującymi i mającymi zamiar studiować :)
Bo tez nie znam tam nikogo..
Czesc i czolem dla wszystkich nowych studentow University of Aberdeen. Ciesze sie, ze udalo wam sie dostac na ten super uniwerek. Juz niedlugo juz zaczyna sie rok akademicki, ale zanim to nastapi bedzie jeszcze Freshers week, czyli tydzien na aklimatyzacje w nowym miejscu. Jest to idealny czas aby sie spotkac, przy piwku/coca coli i pogadac. Dlatego zachecam wszystkich do spotkania sie w dniu

27.09.2009 - Niedziela o godzinie 20:00

w Archibalds and Simpsons (Poczatek King St/ Union St)

Zakladam, ze macie troche pytan, poczawszy od tego jak sie uczyc/ jakie ksiazki kupic( moze ktos bedzie mial na sprzedaz) do tego gdzie i za ile imprezowac.

Ciekawi mnie ilu nowych polskich studentow bedzie w tym roku, przebijemy setkę? Niby ciekawosc pierwszy stopien do piekla, ale kto by sie tam przejmowal.

piszcie piszcie, kto wpada :)

ps. jest to inicjatywa spoleczna w duchu "Rodacy pomozecie? Pomozemy !"
deshiwroc,

Twoje ogłoszenie zamieściłam na innym forum na którym pisze więcej osób idących na Aberdeen

sama sie wybieram i informacja na temat tego spotkanie jest bardzo przydatna :)

pozdrawiam
Hej,
Moglabys mi podac na maila adres tego forum, chcialbym sledzic rozwoj dyskusji

[email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia