Ta... wiem cos o robieniu interesu. I na pewno nie polega on ana wyciaganiu z ludzi pieniedzy i trzymaniu ich w szkole umowami, albo innymi, pozal sie boze, fortelami. :P
Dobre miejsce do nauki i do pracy to miejsce, gdzie ludzie sa zadowoleni- zarowno ci za biurkiem jak i ci w lawce- ze sposobu traktowania ich w szkole, z warunkow finansowych, z atmosfery. Jezeli ktos pisze, ze pracowal w firmie i nie podoba mu sie sposob traktowania klientow narzucony przez wlasciciela, to wedlug zasady wolnego slowa ma prawo wyrazic swoje niezadowolenie. Jakkolwiek krytyka bylego pracodawcy nie jest dobrze widziana, to takie plotki sa niezawodnym sposobem zeby sie dowiedziec czegos o szkole od kuchni. Nie krytykujcie wiec tak od razu tych, co sobie tu czasami ponarzekaja. Przeciez kazdemu moze sie zdarzyc dluzsza choroba czy delegacja i co wtedy zrobic z polowa niewykorzystanych zajec w miesiacu? Dla mnie takie informacje sa szczegolnie cenne, bo wiem czego sie po szkole spodziewac i gdzie nie skladac CV. A ja bardzo cenie sobie spokojna, profesjonalna atmosfere w pracy. :)