VI liceum w Krakowie

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć.Czy jest może na tym forum ktoś kto chodził do VI LO w Krakowie?Wybrałam profile 1F(historia,geografia,WOS,angielski) i 1A2(dwujęzyczna z językiem angielskim,geografia,historia,WOS i literatura wykładane po angielsku).byłabym wdzięczna za wszystkie opinie o tej szkole:) i jeszcze mam pytanie do ludzi,którzy przechodzili test znajomości języka angielskiego: jak on wygląda,jest trudny? na jakim mniej więcej poziomie? z góry dziękuję za pomoc:)
Ja właśnie olałem naukę w liceum i dzisiaj bida, trzeba ostro się wziąć do roboty a 30 na karku.
Cytat: Sound_boy
Ja właśnie olałem naukę w liceum i dzisiaj bida, trzeba ostro się wziąć do roboty a 30 na karku.

za swoje grzechy trzeba placic....teraz to sie przekonales o tym.....:-)
Niestety każdy wiek ma swoje prawa i chodząc do szkoły nie zdajemy sobie sprawy, że niektóre rzeczy będą przydatne w przyszłości
>>>> chodząc do szkoły nie zdajemy sobie sprawy, że niektóre rzeczy będą przydatne w przyszłości
A czy rodzice nigdy nikomu nie mowili zeby sie dobrze uczyc? Ciezko bedzie mnie przekonac, ze zaden rodzic nie mowil swojemu dziecku zeby sie dobrze uczylo. Napewno tak mowili, ale sie nie chcialo sluchac rodzicow, bo co te 'staruchy' wiedza, przeciez oni nie maja pojecia o niczym.
Tak, kazdy wiek ma swoje prawa - tylko dokladnie wymien mi te prawa ktore maja osoby uczace sie i ktore siedza na 'garnuszku rodzicow'. I'm all ears.
Na szczęście często wycigąmy wnioski z błędów
A zastanawiał się może ktoś nad szkołą z internatem. Mieszkam w Krakowie i chciałem pójść do wojska, ale ojciec powiedział, że muszę iść do szkoły z internatem, żeby się nauczyć zycia, zobaczyć "jak to jest". Wybrali mi z mamą taką szkołę w Lipinach, bo chodził tam też syn kolegi taty i znajomi z wojska powiedzieli mu, że tam warto iść. Nie wiem, czy chcę tak daleko jechać i wyjeżdzać z domu. Zobaczcie stronę tej szkoły proszę i powiedzcie co o tym sądzicie http://zspimslipiny.pl.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia