dobry ten Peritus?

Temat przeniesiony do archwium.
krótkie pytanko: są jakieś opinie o szkole angileskiego Peritus? uczą callanem, ale nie wiem czy wybrać ich czy może inną szkołe?a, no i chyba tylko oni mają szkołe na tarchominie
odradzam.skutecznie zniechęcili mnie na samym początku. zadzwoniłam i pani była bardzo niemiła, zdawkowo i niechętnie udzielała odpowiedzi na moje pytania. po tej rozmowie nie poszłam nawet na test. wybrałam inną szkołę.na brackiej. jest ok. wszyscy mili i pomocni, małe grupy, super lektorzy. i jest całkiem niedrogo.
dzięki. hmm, dla mnie pani przez telefon była miła. a ile płacisz za lekcję? bo tu chca 15 za 50 min, przy grupie ok 8 osób. a ta twoja szkoła ma zajęcia na tarchominie?
zajęcia w grupie do 8 osób kosztują 16lub 14 zl za 50 min. lekcja wykorzystywana jest maksymalnie, lektorzy nie spóźniają się, nie robią przerywników. cały czas pełna koncentracja. w grupie mniejszej 4-5 osób kosztuje to 20 zł. początkowo chodziłam do większej grupy, przychodziło tylko ok. 5 osób, jednak gdy zebrał się komplet 8 osób, zmieniłam grpuę na mniejszą. tobie również radzę wybrać zajęcia w mniejszej grupie. płacisz trochę więcej, chociaż naprawdę jest to rżnica ok.30 zł miesięcznie, więc niewiele, jednak zyskujesz bardzo dużo. przez cały czas jesteś skoncentrowany, nie nudzisz się i przerabiacie więcej materiału.
trochę pomyliłam: zajęcia w grupie 4-5 kosztują 18 zł, a 20 zł w grupie 3 osobowej.
nie polecam nikomu ..straciłam mnóstwo pieniędzy i mimo ogromnych wysiłków nie nauczyłam się wiele..Zapewne dlatego iż szkoła zatrudnia lektorów bez doświadczenia i zdolności pedagogicznych ,,już nie mówiąc o tym ,że Callan jest specyficzną metodą nauki i trzeba być przygotowanym do uczenia innych .Szkołą generalnie zainteresowana jest tylko aby wpłacać na czas , my -uczniowie nie mieliśmy nic do powiedzenia. Lektorzy zmieniają się bardzo rzadko ,a powinni co zajęcia ,mówią wolno a ta metoda wymaga szybkości .często zwyczajnie czytają z książki..Ja po 6 stage robiąc test w dwóch innych szkołach osiągnęłam poziom 3 stage..a więc jestem sporo do tyłu ..nie omijałam zajęć, przygotowywałam się do nich, mam dobrą pamięć..niestety szkoła okazała się porażką..to niestety opinia również moich znajomych.
Piszesz o szkole na Brackiej? Bo chciałam się tam zapisać a to pierwszy wpis jaki jest negatywny o tej szkole. Kiedy się tam uczyłaś?
niestety, popieram negatywne opinie... szkoła tania ale poziom nauczania żenujący.... native raz na kilka tygodni... szkoda pieniędzy i czasu
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Studia językowe