Right Now Dąbrowa Górnicza

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, polecam szkołę Right Now w Dąbrowie górniczej. Mają przystępną cenę i super lektorów oraz nativ'ów. Świetna atmosfera, aż chce się uczyć:) Wysoki poziom, lektorzy chętnie pomagają, naprawdę przykładaja się z sercem do nauki. Pozdrawiam
Nie reklamują:) tylko polecam, ponieważ bez problemu dzięki nim poradziłam sobie z maturą:)
Jestem z DG i z tej szkoły to sie raczej podśmiewają...A ta wypowiedź wygląda mi na wrześniową walke o uczniów w szkołach językowych... Z dąbrowskich szkół to ciezko wskazać jakąś dobrą. Wydaje mi sie że jeżeli ktoś chce sie uczyć tradycyjnie to powinien sobie prywatne lekce fundnąć i pouczyć sie wg własnego planu, wymagań itp,to jest najlepszy sposób by sie naprawdę efektywnie nauczyć języka. Jeżeli ktoś natomiast preferuje metodę Callana np. to w DG jest świetna szkoła Liberty która akurat uczy prawie tylko i wyłącnie Callanem także ma w tym spore doświadczenie i dobrą kadrę. Ale oczywiście każdy musi wybrac dla siebie najlepszy sposób czy szkołe.
a czemu to się niby podśmiewają? Jakieś konkrety? Jeśli nie znasz to TO właśnie mi wygląda na walkę o uczniów... Niemniej jednak Aicha poleca Liberty - no comments.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie