podrecznik-11-12lat

Temat przeniesiony do archwium.
Mam takie pytanie ..bede uczyc grupke 11-12 latkow i zastanawiam sie jaki podrecznik wybrac. Przegladalam New English Zone, New Friends, Project.. ale jakos te ksiazki nie wydaja mi sie odpowiednie. Z tego co wiem to w szkole korzystaja z Winners..
prosze o jakies propozycje. Bo te ksiazki jakos wydaja mi sie dla nich zbyt proste i dziecinne..
Ja zanim wybiore podręcznik robie test, sprawdzam na jakim poziomie sa uczniowie. Wiele wydawnictw ma gotowe testy diagnostyczne. Myślę, że warto skontaktować się z kilkoma przedstawicielami, obejrzec książki, materiały dodatkowe, zapoznać sie z ofertą i wybrać. Kontakty do przedstawicieli są w internecie na stronach wydawnictw (np. Longman, OUP, Express Publishing, Macmillan, Cambridge).
Pozdrawiam
ja jako uczennica moge powiedziec iż podreczniki "SKY"-Longmana sa bardzo fajne.
zrozumiale wytłumaczona gramatyka,kolorowe obrazki,Bardzo duzo ćwiczen w "Revision", w ćwiczeniach też jest bardzo duzo do utrwalania i robienia zadać.
Plusem też jest to że sa ćwiczenia a i b.A jest dla gruby "podstawowej widzy z lekcji" a b troszke trudniejsze ale nie wychodzace poza program. :)

« 

CAE - sesja lato 2008

»

Pomoc językowa - tłumaczenia