TRANSLATOR - zna ktos ta szkołę językową?

Temat przeniesiony do archwium.
Prosze o pomoc. Pod koniec września chciałabym zapisac sie do tej szkoły. Ale niestety nigdzie nie mogę znaleźć opinii ani forum na jej temat. Szkoła ta zajęła pierwsze miejsce w newsweeku kilka lat wstecz i sama siebie szkoła ta zachwala, jak każda zreszta. Ale chciałabym poznac opinie osób które cos na jej temat słyszały lub do niej chodziły. Proszę o napisanie kilku zdan nan jej tamt.Chciałabym uczyć się chińskiego i tylko w tej szkołe uczą (chodzi o Katowice) czy znacie inne szkoły w Katowicach, Tychach gdzie uczą chińskiego?? wyprowadzam się za 2 lata do chin i musze sie nauczyć tego języka. Za pomoc Dziekuje.
Witam, chodziłam do Translatora w Katowicach przez 1 semestr nie polecam. Z uwagi na to, że ludzie bardzo szybko rezygnowali 2 razy zmieniałam grupę. Na zajęciach lektorka wyciągała wydrukowaną lista słówek np ze sportu i nas ich uczyła porażka czegoś takiego samego mogłam się uczyć w domu nic tylko słówka... Wymagają podpisania niekorzystnej umowy, żądają kary jeśli zrezygnuje sie z zajęć, ale że to była klauzula niedozwolona i powołałam sie na to to kary nie płaciłam.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie