najlepsza szkola jezykowa w lublinie?

Temat przeniesiony do archwium.
mam ogromna prosbe do mieszkancow lublina! na pewno lepiej wiecie o poziomie szkol jezykowych w waszym miescie,a ja zaczynam studia w lublinie dopiero od pazdziernika i nie wiem gdzie najlepiej sie udac!
bede studiowac filologie angielska, ale chcialabym rownoczesnie szlifowac sobiew drugi jezyk w jakiejs szkole jezykow obcych, ale nie wiem, w ktorej? czy mozecie mi pomoc? do ktorej z lubelskich szkol mam pojsc aby dobrze opanowac drugi jezyk i jakiego radzicie mi sie uczyc? szczerze mowiac to nie moge sie zdecywdowac- uczylam sie troche niemieckiego,ale chyba chcialabym teraz sprobowac hiszpanskiego- co o tym sadzicie?
hej, najlepszej to nie ma :))) moja kolezanka chodzila w tym roku do jdj i chwalila sobie. ja chodzilam do empiku i bylo raczej kiepsko, wiec w tym roku szkole zmienie. sa tez jeszcze szkoly uczace tylko hiszpanskiego, ale nikt z moich znajomych tam nie chodzil a w miescie nie ciesza sie wielka slawa ;))) i jakbys czegos szukala, to wiem tez, ze jdj lubelski przemianowal sie na k&j. poszukaj tez czegos w necie. pozdrawiam !
Yo yo ( jesli jestes studentem UMCS, to w pazdzierniku ruszamy razem:)).Wracajac do twojego pytania odnosnie szkol, to jesli chodzi o jezyk hiszpanski ...nie wiem:)Moj znajomy bawil sie w cos takiego i musze Mu przyznac ,ze zrobil to fajnie( zna jezyk, bawi sie w jakies wymiany itp)Z tego co wiem , to na KULU jest jakias organizacja i od niej moglbys dostac bardziej wiarygodne informacje.Jako drugi jezyk polecam Niemiecki - szkole Detlef( chyba tak to sie nie pisze ale czyta).Wiem ,ze maja przyzwoity poziom i warto sie tam uczyc.Pzdr!