jak nie Speak up to jaka? Katowice

Temat przeniesiony do archwium.
Witam trafiłam na te forum przypadkowo ale właśnie jest to pilne bo kiedyś odwiedziłam szkolę Speak up w Katowicach,ale wydawała mi się za droga ale jak już ktoś wspominał uśmiechnięte twarze wszystko wyglądało OK,ale cena mnie przeraziła więc poprosiłam o zastanowienie,niestety po przeliczeniu stwierdziłam że jednak nie mogę się w tej szkole uczyć (nie było mnie stać).
Najwidoczniej jednak zachowali moje dane i nie dawno zadzwonili do mnie i zaprosili na rozmowę że mogą mi zaproponować dotacje z Unii Europejskiej-zamiast płacić ok.400zł. miesięcznie miałabym płacić jedyne jak to powiedział miły Pan tylko 193zł.Przeczytałam wasze opinie sa one mieszane ale widzę więcej negatywów niż pozytywów na temat tej szkoły :(
Jutro mam się spotkać ponownie z tym Panem ale teraz mam wielkie wątpliwości żeby tam iść !!
Aha!!słysząc moją nie pewność w głosie że niby chciałabym ale jeszcze muszę jeden dzień przemyśleć powiedział mi że kolejka czeka i musi już dostać odpowiedz,udało mi się przesunąć spotkanie do jutra ale sama już nie wiem :(
Co o tym myślicie ???
Jak nie ta szkoła to jaką proponujecie w Katowicach??
pewnie juz za pozno...ale sprobowalabys "speed" moze...
Witam! mimo opinii jakie tutaj panują na temat szkoly SPEAK UP. Chcialabym zaproponowac spzedaz kursu. Zapisalam sie zanim podejelam studia, natomiast okazalo sie ze mam angielski w szkole wiec chce zrezygnowac i odsprzedac kurs jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontakt [email] . Cena bedzie nizsza niz w szkole.
Pozdrawiam i czekam na odzew :)
hej ,tez tak uwazam padlam ich ofiara,nie mog zrezygnowac ze szkol mimo tego ze zmienilam miejsce zamieszkania gdzie najblizsza fila tej szkoly to 120 km jesli ktos moze mi podpowiedziec co zrobic to poprosze konkretne email na kamalegro2@o2pl
ostatnio w Katowicach powstała filia międzynarodowej sieci AXON, myślę że warto zwrócić na nich uwagę. Wnioskując z ich strony www można zauważyć że w Polsce powstaje coraz więcej ich placówek, to chyba świadczy o popycie na ich usługi
190 złotych za kurs to chyba nie jest jakaś wygórowana cena za kurs?
No niby nie dużo ,zależy co chcesz dostać za te pieniądze - jeżeli chcesz je wyrzucić w błoto to jak najbardziej Speak up jest idealnym miejscem .

Myślę ,że jeżeli masz już pieniądze wyrzucić w błoto to przelej je na jakiś dom dziecka lub dla powodzian , albo każdy inny cel - przynajmniej będzie pożytecznie i bezstresowo
no nic, trzeba się bardziej zastanowić nad tym wszystkim
edytowany przez karling: 20 paź 2010
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia