Witam trafiłam na te forum przypadkowo ale właśnie jest to pilne bo kiedyś odwiedziłam szkolę Speak up w Katowicach,ale wydawała mi się za droga ale jak już ktoś wspominał uśmiechnięte twarze wszystko wyglądało OK,ale cena mnie przeraziła więc poprosiłam o zastanowienie,niestety po przeliczeniu stwierdziłam że jednak nie mogę się w tej szkole uczyć (nie było mnie stać).
Najwidoczniej jednak zachowali moje dane i nie dawno zadzwonili do mnie i zaprosili na rozmowę że mogą mi zaproponować dotacje z Unii Europejskiej-zamiast płacić ok.400zł. miesięcznie miałabym płacić jedyne jak to powiedział miły Pan tylko 193zł.Przeczytałam wasze opinie sa one mieszane ale widzę więcej negatywów niż pozytywów na temat tej szkoły :(
Jutro mam się spotkać ponownie z tym Panem ale teraz mam wielkie wątpliwości żeby tam iść !!
Aha!!słysząc moją nie pewność w głosie że niby chciałabym ale jeszcze muszę jeden dzień przemyśleć powiedział mi że kolejka czeka i musi już dostać odpowiedz,udało mi się przesunąć spotkanie do jutra ale sama już nie wiem :(
Co o tym myślicie ???
Jak nie ta szkoła to jaką proponujecie w Katowicach??