szukam jakiejs dobrej szkoły jęz. w wawie...zamierzam zdawać CAe w marcu przyszłęgo roku...zastanawiam sie nad metropolitanem,tfls,felbergiem,towerem....błagam pomóżcie bo ja juz naprawde nie wiem na co sie zdecydować....a moze british council?
Przejdź się po tych szkołach zrób testy (część ma testy on-line), porozmawiaj z metodykami i wybierz tą która budzi zaufanie. A - i nie kieruj sie rankingiem Newsweeka.....to kompletne nieporozumienie......i dane z kapelusza. Na czele jest kilka szkół - kompletnych gniotów.
[konto usunięte]
22 wrz 2004
aaa i zapomnialabym ,w jakich godzinach bexzie maiala zajecia ta grupa? bo mi zalezy na raczej przedpoludniowcyh ,nie wieczornych ,wiec niewiem czy w ogole istnieje jakas taka grupa?
birafa
22 wrz 2004
Niestety moja grupa ma miec zajecia wieczorem od 18.30
Rano maja chyba tylko w weekendy.
Co do oceny poziomu to zrob sobie test online na ich stronie. Bardzo latwy. Potem wydrukuj i umow sie na rozmowe z metodykiem- bezstresowa.
Powodzenia
[konto usunięte]
22 wrz 2004
fakt mają jakis problem domofen. dzwoniłam z 2 razy, zanim wreszcie sie drzwi odblokowały
[konto usunięte]
22 wrz 2004
ok dzieki,test zrobilam ,pzoostaje tylko jeszcze rozmwoa z metodykiem...zmartilas mnie tym ze nie ma tych kursow w poludnie:/
[konto usunięte]
23 wrz 2004
uja zadawalam Cae w Lingua Nova fakt faktem ze moze w rankingu Neewsweka jest na 4 miejscu co oznacza ze jest beznadziejna lae mi sie akurat podobalo.Lektorzy sa supeerr i naprawde maja doswiadczenie--zanim sie zapiszesz moze sprawdzic wszystko na temat tej szkoly i lektora ktory cie bedzi uczyl.I wcale nie jest taka droga w porownaniu do innych szkol.Polecam
Marta
[konto usunięte]
18 lis 2004
tu nie szukaj opinii ani rad, tu opisujemy negatywne aspekty. Lubimy smarowac na szkoly