wyjazd w polowie czerwca-czy to ma sens?

Temat przeniesiony do archwium.
witam wszystkich!16 czerwca wyjezdzam do Belfastu,razem z siostra i dwiema kumpelami.Strasznie sie boje tego wyjazdu,bo nasluchalam sie o ogromnej liczbie Polakow ktorzy pojechali do UK i teraz plączą sie bez pracy i pieniędzy.Jesli mozecie poradzcie jak szukac pracy,czy ufac agencjom,pracowac legalnie czy na czarno,czego sie spodziewac itp.aha!i czy to prawda,ze studenci sa chetniej zatrudniani? Napiszcie jak sie mieszka w Belfascie i czy w ogole nasz wyjazd ma sens?
pozdrawiam!!!
Hej! Ja 27 maja zaraz po maturze jade do Szkocji, byłam w zeszłe wakacje i wiedz ze bie ma sie czego bac :) Ja pracowalam dla agencji, w hospitality. Czy studenci sa milej widziani? Byc moze, bo mlodzi, ale nie zauwazylam jakiejs faworyzacji, niemniej wiecej osób to studenci. W sumie wiem ze Belfast to nie musi byc to samo, ale mysle ze realia sa podobne, w zeszlym roku spotkalam ludzi którzy tam jechali zupelnie w ciemno, ale najwazniejsza jest wiara w siebie. Bedzie swietnie, zobaczysz! Pozdrawiam i powodzenia! Ola
czy mogłybyscie mi dac jakies namiary na firmy zktórymi moge się skontaktować, strasznie mi zalezy na pracy w szkocji lub anglii, moje [gg] . [email] 5[tel]