Poszukuję chętnych osób na wyjazd -> Dublin :))

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć :)
Wybieram sie do Dublina pod koniec czerwca/na początku lipca (narazie bez konkretnych ofert pracy i mieszkania, liczę na to, że uda mi się coś znaleźć będąc już na miejscu ;)) Poszukuję bratniej duszy, która ma podobne plany :) Czy są może jakieś chętne osoby na wspólny wyjazd? Mój mail to [email] piszcie śmiało :)
Pozdrawiam, Ola :)
Witam,
ja bylbym chetny na ten wyjazd tylko nie mam doswiadczenia co do pracy za granica bo jeszcze nigdy nie pracowalem. Termin mi jak najbardziej odpowiada wiec jestem gotowy bez zadnych przeszkod.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Acha i jeszcze zapomnialem zostawic do mnie kontakt :). Moj mail to [email]
cześć!ja jade:)moj kontakt [email] ......ale ok 7-15 czerwiec wiec sie ecyduj razem zawsze byłoby razniej-to już mój 3 rok kiedy wyjeżdzam sama na wakacje i napisze Ci że mam dość....szukam towarzyszki:)pa
ja tez jestm chetny na wyjazd byle kiedy byle gdzie liczy sie przygoda:) bylem za granica nie raz wiem co i jak i mysle ze nawet moge pomoc doradzic w znalezieniu pracy [email]
Hej,
Ja rowniez lece z kolega do Dublina 4 lipca juz trzeci rok z rzedu, mam tam namiary na landlady od ktorej zazwyczaj wynajmuje mieszkanie wiec jak ktos jest chetny to kontaktujcie sie przez maila , zazwyczaj wynajmuje wieksze mieszkanko 3-4 pokojowe wowczas wychodzi to znacznie ekonomiczniej w proporcji na osobe.A prace to wiadomo trzeba szukac juz na miejscu ,ale w razie pytan rowniez sluze pomoca.
e-mial : [email]
hej,hej:). Ja też się wybieram do Dublina,wylatuję 5 lipca i tez jak na razie nie mam mieszkania i pracy.Mój mail: [email] i gg :4[tel]:))))
Witam, jestem z Katowic. Chcę wyjechać jak najszybciej do Waterford w Irlandii. Jeśli ktoś byłby chętny do wspólnego wyjazdu, a może także zamieszkania na miejscu żeby obniżyć koszty - piszcie na [email] . Czekam. :)
Temat przeniesiony do archwium.