szukam nastepczyni :-)

Temat przeniesiony do archwium.
witam. od listopada jestem au-pair na peryferiach Londynu. szukam dziewczyny, ktora od polowy lipca bedzie mogla mnie zastapic.. dlaczego szukam?? bo jestm tu na rewelacyjnych warunkach.
1- nie mam pod opieka dzieci. dziewczynki maja 14 i 16 lat wiec opieki nie wymagaja, zajmuja sie same soba, a jedne co robie dla nich to budzenie je codziennie o 7.30
2- rodzina jest super!!
3- mam wiekszosc dnia wolego, jedyne moje obowiazki to: godzinny spacer z psem, czyszczenie kuchni, pranie i prasowanie co zajmuje raptem 2, 3 godzinki no i raz w tyg kurze +odkurzacz +lazienki
4- dorabiam sobie dodatkowo 4 dni w tyg dzieki czemu zarabiam 170 funtow na tydzien
5- w poblizu jest super college (free) w czerwcu przystepuje do CAE :)

wprawdzie nikt mnie tu nie prosi o szukanie koejnej operki ale ja, z racji tych moich dobrze platnych sprzatan bogatych domow, chcialabym przekaz to wszystko pracowitej dziewczynie, bo jakby nie patrzec proponuje wyjazd nie tylko po to by nauczyc sie jezyka, zobaczyc jak zyje typowa ang rodzina, ale jeszcze zeby troszke zarobic

rodzina oferuje 55 funtow wyzywienie (superowe!!!) srodki czystosci no i mila atmosfere w domu

pozdrawiam
To wszystko brzmi super. Jestem zainteresowana. Zależy mi baaaaardzo aby nauczyć się języka. Na jak długo jest ta praca?
wlasnie czegos takiego szukam!!!!! wlasnie w lipcu chce wyjechac. Prosze , napisz wiecej: [email]
hej. Mam juz kogos na miejscu. Tez peryferie Londynu, oferta brzmi ciekawie, podam Ci numer do sprawdzonej osoby: [tel]Na pewno się do tego nadaje, bo już wczesniej to robiłš :) pozdrawiam , [gg]
jakbys mogła mi napisac czy to jeszze aktualne jest.. Też chciałabym bardzo wyjechać do pracy, a jej znalezienie jest bardzo trudne. I na jak długo jest ta praca??
heyka,ja tez jestem zainteresowana, hehe to juz kolejna osoba;). Co do pracowitości to możesz być pewna-przeżyłam już swoje:), jak coś to: mail: [email] lub [gg] . Pozdrawiam gorąco
byłąbym też zainteresowana tą pracą, chcę wyjechać na wakacje właśnie w połowie lipca, zależałoby mi na tej pracy ale jak coś to o szczegółach możemy porozmawiać albo na gg albo przez maile . Moje namiary to [gg] a mail to [email] Byłabym wdzięczna za wzięcie mnie pod uwagę:).
Ja ide od pazdziernika na studia i ta praca moze mnie uratowac bo bardzo ciezko z finansami -czy moge sie zalapac ????????????
hej;) ja mam zamiar zmienic kraj.. angielski mam opanowany.. jestem au-pair czyli mam doswiadczenie jak to mniej wiecej wyglada:):).. a powiedz mi czy masz tam jakichs znajomych blisko.. bo zamierzam znalezc tez rodzinke gdzies blisko dla mojej znajomwej:) dzieki za fsysko:) ciao bella moj meil.. [email]
cześć
jeżeli oferta jest aktualna to bardzo proszę o kontak na adres [email]
pozdrawiam
Gośka
bARDZO PROSZE CIĘ O KONTAKT MAILOWY.ZALEŻAŁOBY MI NA TEJ [email] to jets mój adres jesli nie sprawi Ci to kłopotu to napisz coś więcej
bARDZO PROSZE CIĘ O KONTAKT MAILOWY.ZALEŻAŁOBY MI NA TEJ [email] to jets mój adres jesli nie sprawi Ci to kłopotu to napisz coś więcej
co za ludzie!!!! daja ogloszenie.. ludzie zainteresowani pisza i czekaja na jakakolwiek odpowiedz a tu nic... ani be ani me!!!! jak ja tak nie lubie!!! ja jak dalam jakies ogloszenie to na kazdego meila odpisywalam!!!.. po co cokolwiek mowic jak i tak potem ma sie kogos gleboko.. mozna przynajmniej napisac ze oferta juz nieaktualna... ehhh... szkoda slow!!
Hej. Mam na imie Ania i mam 19 lat jestem tegoroczna maturzystka i planuje nawet wyjechac na rok do Londynu. Jezeli jeszcze jest to aktualne to prosze Cie abys odezwala sie do mnie na email [email] bylbym wdzieczna Pozdrawiam. Ania
Hej! Waśnie kończę 2 klasę liceum i bardzo poważnie zastanawiam się nad wyjadem za granicę. Chcę studiować angielski z niemieckim, ale wiem, że czeka mnie przez te wakacje jeszcze dużo pracy, by dojść do upragnionego poziomu. Dużo się uczę i ale osiągam sukcesy. Mój poziom znajomości angielskiego jest dobry (w szkole mam ocenę 6) - uczę się angielskiego 7 rok. Wiem, że poradziłabym sobie jako Au-Pair,bo jestem otwarta, kontaktowna, wesoła, pracowita, nie lubię nudy. Bardzo jestem zainteresowana wyjadem na wakacje, ale niestety nikt nie jest w stanie mi pomóc zrealizować moje marzenie. Wiem, że w przyszłym roku to będzie już zdecydowanie za późno na taką podróż, bo będę już po egzaminach na studia, dlatego jeśli jest jeszcze możliwośc zastąpienia Cię na wakacje, to ja JESTEM CHĘTNA. Jedyny problem jest w tym, że 18 będe miała dopiero w październiku (rocznikowo jestem pełnoletnia), ale dowód osobisty już mam. Jeśli nawet się nie uda, to PROSZĘ o POMOC! Może Twoi sąsiedzi szukają kogoś do pomocy do dzieci albo do starszej osoby. Czekam z niecierliwością na kontakt. Sonia. mój e-mail: [email]
skoro Ci tak bardzo zlaezy to nie latwiej jest zlozyc papiery do ktorejs z agencji zalatwiajacej wyjazdy dla AuPair?????? Ale jak nie masz 18lat to troche trudno bedzie...
witam! jestem bardzo zainteresowana takim wyjazdem! prosze o więcej informacjii
HEJ!!!JESTEM ZAINTERESOWANA TA PRACA!TERAZ JESTEM W SZWAJCARII ALE CHCE WYJECHAC DO LONDYNU.PROSZE CIE PODAJ WIECEJ INFORMACJI.
JESLI TWOJA OFERTA JEST AKTUALNA TO PROSZE CIE PODAJ NUMER TELEFONU STACJONARNEGO DO ANGLII TO ZADZWONIE DO CIEBIE!
JESTEM STUDENTKA II ROKU , MOJ ANGIELSKI JEST NA POZIOMIE KOMUNIKATYWNYM , JESTEM OSOBA NIEPALACA, CHCIALABYM POJECHAC DO ANGLII NA OKRES DO 3 MIESIECY I MYSLE ZE TEN WYJAZD BYLBY IDEALNY!
PROSZE O ODPOWIEDZ!
MOJ E-MAIL: [email]
tel.[tel]
Prosze napisz konieczne informacje (adresu chyba nie podasz, ale np. telefon do rodziny) na [email] Pojechałbym z narzeczoną ( musiałbym znaleźć pracę dla siebie). Ona jest odpowiedzialną osobą, więc dobrze Cię zastąpi.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa