witam. od listopada jestem au-pair na peryferiach Londynu. szukam dziewczyny, ktora od polowy lipca bedzie mogla mnie zastapic.. dlaczego szukam?? bo jestm tu na rewelacyjnych warunkach.
1- nie mam pod opieka dzieci. dziewczynki maja 14 i 16 lat wiec opieki nie wymagaja, zajmuja sie same soba, a jedne co robie dla nich to budzenie je codziennie o 7.30
2- rodzina jest super!!
3- mam wiekszosc dnia wolego, jedyne moje obowiazki to: godzinny spacer z psem, czyszczenie kuchni, pranie i prasowanie co zajmuje raptem 2, 3 godzinki no i raz w tyg kurze +odkurzacz +lazienki
4- dorabiam sobie dodatkowo 4 dni w tyg dzieki czemu zarabiam 170 funtow na tydzien
5- w poblizu jest super college (free) w czerwcu przystepuje do CAE :)
wprawdzie nikt mnie tu nie prosi o szukanie koejnej operki ale ja, z racji tych moich dobrze platnych sprzatan bogatych domow, chcialabym przekaz to wszystko pracowitej dziewczynie, bo jakby nie patrzec proponuje wyjazd nie tylko po to by nauczyc sie jezyka, zobaczyc jak zyje typowa ang rodzina, ale jeszcze zeby troszke zarobic
rodzina oferuje 55 funtow wyzywienie (superowe!!!) srodki czystosci no i mila atmosfere w domu
pozdrawiam