Witam.Jestem obecnie aupair w New Eltham (pld-wsch Londyn),szukam zastepstwa na swoje miejsce.Opiekuje sie dwojka dzieci-Evie ma 3,5 roku, jest grzeczna, ma poczucie humoru i slucha tego o co sie ja prosi, Aeidan ma 8 miesiecy, jest usmiechnietym dzieciaczkiem.Mieszkam z samotna mama, ktora pracuje w szpitalu jak pielegniarka (regula powinny byc 3 zmiany 12-godzinne na tydzien, ale tak nigdy jeszcze mi sie nie zdarzylo, bo np 2 z tych 3 zmian wypadaja w weekend, a na piatek,sobote i niedziele dzieci zabiera ojciec do siebie, czyli jesli ona pracuje i dzieci sa u niego to masz wolne, chyba ze ojciec wyjezdza gdzies to wtedy sie nimi opiekujesz.Jesli mama jest w domku i nie pracuje to tez powinnas miec wolne;)) tak czy inaczej przemeczyc sie nie mozna.Donna jest super pomocna, zabiegana i bardzo sympatyczna osoba, odkad tu jestem ani razu nie mialam z nia zadnego spiecia. Praca jest od polowy kwietnia, po swietach. Dostaje 300 L na miesiac, w porownaniu do godzin pracy to naprawde swietny uklad.Prosze o odpowiedzi dziewczyn naprawde odpowiedzialnych i w porzadku, bo nie chce jej zostawic bez pomocy.
blizsze informacje mailowo:))
moj mail: [email]