Birmingham i okolice

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc, jestem tutaj od tygodnia i nie znam tu jeszcze nikogo:) Chetnie poznalabym kogos kto tak jak ja sie nudzi i mialby ochote na jakies ploteczki przy kawie czy tam piwie (kto co lubi) :) moj numer [gg] Pozdrawiam:)
odnawiam :)
Witam :) ja tam będę ale dopiero w czerwcu heh wiec nie za prędko a i ogłoszenie pewnie będzie przedawnione.
Hej!Jesteś w Brimingham???Możesz mi coś napisać o tym mieście??Fajne???Duże???Ja chę tam chyba jechać jako au-pair!!!Dzięki!!!
Zapraszam Cie na bham.pl pozdro
Ja mam zamiar wybrać się w kwietniu bądź maju do Birmingham, ale do tego czasu na bank znajdziesz znajomych:-)
Witam, sporo czasu mnie tutaj nie bylo, wiec tak:
- GentleMan - ja w czerwcu nadal tu bede ( oficjalnie mam zostac do konca lipca) wiec ogloszenie bedzie najprawdopodobniej aktualne,
- monissss , Birmingham to calkiem fajne duze miasto, wczesniej bylam prawie pol roku w Glasgow wiec porownujac to tutaj jest fajniej, ladniej, jednak jesli nasluchals sie o tym jak to super jest na wyspach to mozesz sie rozczarowac...Takie Birmmingham porownywalne jest do Wroclawia czy Krakowa, tyle ze w Krakowie czy Wroclawiu jest czysciej, mniej pijanych ludzi i wieksza kultura :) (nie wierzylam w to dopoki sama sie nie przkonalam na wlasne oczy)
- yardley, zajrze na to forum,
- Olenka83, tak jak wyzej napislaam bede tutaj do konca lipca wiec jesli mialabys tylko ochote mozemy sie umowic na jakies ploty i ploteczki :)
Pozdrawiam wsyztskich!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia