Tłumaczenie.

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Witam serdecznie,
chciałabym prosić o przetłumaczenie mi krótkiej piosenki. Jest prosta i po części ją rozumiem ale niestety nie wiem czy dobrze. Czy mogłabym zwrócić się z taką prośbą???

Oto tekst:
I'm gonna sing this song with all of my friends
and we're I'm from Barcelona
Love is a feeling that we don't understand
but we're gonna give it to ya

We'll aim for the stars
We'll aim for your heart when the night comes
And we'll bring you love
You'll be one of us when the night comes

Wiem, że ten tekst jest banalny i zaraz pewnie tu ktoś mnie wyzwie, że nie rozumiem tego ale angielski nie jest moją mocną stroną a zależy mi na dokładnym tłumaczeniu tego.
Z góry dzięki ;).
hej:) nie zbesztam Cię ani nic takiego, bo w pełni rozumiem, że komuś może język nie leżeć;) postaram się to jak najlepiej przetłumaczyć, ale za błędy przepraszam jak coś... a tak w ogóle to czyje to? kto to śpiewa?

tłumaczenie:
będę śpiewał (mam zamiar śpiewać) tą piosenkę wraz z moimi (wszystkimi) przyjaciółmi
i będziemy (??) jestem z Barcelony
miłość jest uczuciem, którego nie rozumiemy
ale mamy zamiar Ci ją dać (ofiarować)

będziemy sięgać gwiazd
będziemy sięgać (celować) do twojego serca, gdy przyjdzie noc
i przyniesiemy (damy) Ci miłość
staniesz się jednym (jedną) z nas, kiedy zapadnie zmrok (kiedy przyjdzie noc)

tyle mam nadzieję, że Ci to jakoś pomoże:) bo wiem, że może być to tłumacznie ździebko nieudolne, bo ja je tak z biegu wzięłam;)
dzięki wielkie :)
a proszę bardzo:)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia