blagam o odpowiedzi do listeningu!

Temat przeniesiony do archwium.
Na pewno wszyscy ludzie w calej Polsce nie maja listeningu 10.06- w ubieglym roku (podchodze do egzaminu 2. raz) speakingi i listeningi byly rozlozone na 2 weekendy- w tym roku musi byc tak samo ze wzgledu na olbrzymia ilosc ludzi ubiegajacych sie o certyfikat! Zlitujcie sie i napiszcie wszystko, co apmietacie ze swojego egzaminu listeningu lub dajcie info, gdzie mozna te pytania znalezc! Moze na innych, anglojezycznych forum?
Popieram!
jesli faktycznie są rozłożone na 2 weekendy, to obawiam sie, ze my - zdający 10.06 jestesmy pierwsi , bo widzialam na forum, ze ktos zdaje 18.06...
ja mam cały weekend zajęty 10.06 speaking 11.06 listening
czy ktoś zdawał juz listening ????????????
Są też 18.06.2006. 11.08.2006 popatrz na wcześniejsze posty o listeningu lato 2006
Czy na prawdę nikt nie ma listeningu przed 10.06. Bardzo proszę, żeby sie ujawnił. Ja mam jutro speaking , a listening 10.06 w Wawie
nity, moglabys napisac jutro swoje tematy ze speakingu? bardzo prosze. ja mam 4.06 w Wawie
POSTARAM SIĘ NAPISAĆ
Nity, bardzo dziekuje. Ja zdaje jutro i sie denerwuje troszke. Na FCE poszlo wysmienicie to mam nadzieje,ze na CAE tragicznie nie bedzie... Dzieki za pomoc. Pozdrawiam.
Zuza, Nity, napiszcie jak (i co) było :)
ja pisałam tylko w i nnym temacie, chyba speaking uporządkowane, proszę sprawdzić
dziekuje :) znalazlam juz wczoraj :)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa