wybor tematu na Writingu

Temat przeniesiony do archwium.
Hej ! Mam pytanko czysto techniczne ...wybralam ostatni temat na prace, formal letter, ale niestety wyszlo tak, ze nie zaznaczylam tematu na jaki pisze w sumie w zaden sposob (no, moze oprocz podkreslen w samym temacie ...). Wychodzac po pisemnej czesci, gosc ktory pilnowal poprosil abym napisala TASK TWO nad swoim letter , zeby bylo wiadomo o co chodzi. Tylko ze nie skreslilam malej dwojki 2) tuz obok rozpoczecia listu. Wyszlo na to ze z Task two wybralam 2gi temat ....W sumie do wyboru byl tylko jeden letter ....myslicie ze mi nie uznaja ?? Nie przeczytaja jak zobacza niezgodnosc z prawdziwym 2gim tematem ??? ;(( Czy to moze nie ma znaczenia ............ Czy ktos moze mi odpowiedziec ?!?!?!
Ktoś już kiedyś o to pytał. Otóż Angole nie są tacy głupi, na jakich wyglądają :P i na pewno zorientują się że pisałas inny temat i będą go oceniac zgodnie z tym, który wybrałaś ;)
na pocieszenie moge napisac ze zrobilam taki sam blad jak Ty:))zdawalam w czerwcu fce i dostalam b:)))))!!!!wiec nic sie nie martw!writing mialam na poziomie exceptional:)
Dzieki wielkie !!! Glupi nie sa, ale te ich zasady ...no nic, poprawiliscie mi humorek THX :D :D

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa