Kto zdaje w Gdansku???(grudzien)

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |
Kto zdaje w Grudniu w Gdansku? Jestem przerazona i prosze o kontakt i wsparcie [email] :)
czy nie macie pojęcia, czy w roku 2005 będzie tylko sesja wiosnenna, czy też letnia.
Ej........Spoko!! ja tez zdaje w grudniu i sie cholernie boje......Ale damy jakos rade!!!!! =) =) [email] jak cos to pisaj.......
Nie przerażaj się! Wszysko pójdzie OK!
Ja też zdaję w Gdańsku... Przed chwilą przeczytałem o tym, co będzie na speakingu. Już się boję... :P
Ale jakoś to będzie >:]
co przeczytalas o speakingu??????????????
PrzeczytałEm :). No, w ogóle o tym compare&contrast, że trzeba budować długie zdania itd. :)
BTW: Mój termin speakingu to 27.11. o 12:30. Kto ma ten sam termin? :D
gdzie to przeczytałeś, opowiedzcie mi co dokladnie jest na speakingu ? please..
No jak gdzie - na forum :). Teraz tyle tematów z podpowiedziami - popatrz.
GooReek- zwroty na speaking szybko łyknąłeś- ale zeby coś od siebie- to nic? fe nie ładnie i nie życzliwie- nie tak łatwo znaleźć aktualne tematy! skąd ten brak życzliwosci???
Ja mam termin speakingu 27.11 godz. 15.15 (w Gdańsku of course). Listening mam za to tego samego dnia o 11.00. Ktoś ma podobnie? Boję sie strasznie, ale cóż:D - a egzaminatorzy są sympatyczni czy nie bardzo? :P A w ogóle ile macie lat? Chciałabym wiedzieć jakie tam mniej więcej będą osoby...
To co będzie na tym speakingu?? Błagam pomóżcie - ja mam go już jutro!!!!!!!!
Od siebie nic nie dałem, bo jeszcze nic nie miałem :P. Speaking i listening dopiero jutro, tak więc póki co to gromadzę pomoce, a dopiero potem będę mógł się podzielić moimi tematami :).
No to widocznie się miniemy przy listeningu - ja skończę, a Ty zaczniesz (mam na 9:00). Co do wieku, to akurat ja mam 15 lat (wiem, gówniarz ze mnie :P).
To jeszcze raz ja, byka u góry zrobiłem: mam na 10:00, a nie na 9.
Ja też mam 15:D Powiedz jak wyglądasz to powiemy sobie "cześc" :D Ja mam długie blond włosy... i... hm no nie wiem co jeszcze:P
Ja mam speaking 27.11 dopiero na 18.30 ;-( i nie mam partnera? Oni mi sami kogoś prtzydzielą? Jak to jest??/
Martynka- nie ma pojęcia jak to jest- ale wielką prośbę- daj znać co miałaś, ok?
GooReeK- liczymy na Ciebie! I powodzenia!
Tak przydzielają... ja naszczęście partnera mam:]
ok, dam znac na pewno....jak przezyję;( na ktorą macie speaking?
Faberka :) ja mam na 15.oo speaking w Gd. :) wiec pewnie sie spotkamy :) a listening mam na 11.oo. no to See U :)
moje gg-4[tel]jutro FCe! piszcie blagam!!!!!umieram..:(
Ja mam jutro speaking na 14:45 (no i listening na 11).
Wlasnie.jak sie ubrac? moj qmpel zdawal w zeszlym roku i przyszedl w gajernku to dziwnie na niego patrzyli.....
Dobra, ide spac...juz jutro bedzie po wszystkim:( trzymajcie kciuki!!!pozdro dla wszystkich
hehe ja tez mam jutro, mam nadzieje ze jakos to bedzie ;) pozdro
Przeżyłem :D. Więcej opisu ze speakingu w odpowiednim temacie forum. :) Ogólnie - nie było tak źle, nie?
Faberka -> pewnie Cię widziałem, ale nie poznałem :). Byłem grubo przed 9. Może mnie widziałaś, siedziałem z rodzicami na kancie ławki przed wejściem na aulę (czarna bluza, spodnie ciemny jeans, ciemne włosy - ale ciemny jestem :P).
Najwyżej mogłeś mnie widziec jak wychodziłeś z sali. Czekałam na wejście - stałam tuż przy barierce. Taka w białej bluzce, jasne, długie, rozpuszczone włosy... A sam listening był średnio trudny:] Przeżyłam;)
Kasiek - musiałyśmy się spotkać... Przeciez mało osób było w poczekalni. Byłas z koleżanką?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |

« 

Zagranica

»

Pomoc językowa