Ile macie lat ?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 106
poprzednia |
Ja mam 26, niestety nie zdalem i chyba wiecej nie bede podchodzic, chyba raczej mlodsi ludzie sie biora za te certyfikaty.
19 latek -zdalem na C
Ja mam 27 lat, zdałam na C, byłam stara baba na tym egzaminie, ale cieszę się że zdałam. Jestem happy. Większość ok 98% zdających ze mną to byli maturzyści.
znacie numer do british counci w wawie? (wyniki?!)
17 lat - B :]
a ja mam 28 i dostałem C.

Sadzę, ze chęć zdania poszczególnych egzaminiow bardziej mnie motywuje i tak brnę coraz dalej ..... wyniki to juz inna sprawa :D
ale jakas motywacja zawsze musi być.
[tel]do wawy.
mam prawie 17 i zdalem na B :)
Jeden koleś, który był ze mną na sali miał ok 60 lat. Serio, widać nigdy nie jest za późno. Zdawałam we Wrocku
Zdaje bardzo duzo luczi mlodych,to fakt, ale: wielu z nich poprzestaje na tym poziomie znajomosci angielskiego, wiec jak beda w twoim wieku beda mieli ten sam poziom, albo nizszy (bo pozapominają), dlatego zawsze warto zdawac. Po raz kolejny na tym forum cytuje moją koleżankę -- \"lepiej coś mieść niż tego nie mieć\" - do certyfikatów to powiedzenie pasuje doskonale
19 lat B:)))))))
18 lat, zdałam na C;)))
26, dostałam B :-)
18 - B (1% mi zabrakło do A głupia baba od speakingu :[ )
skad wiesz ile miales procent???
18 A:)
18 latek i A ;]
Michal, a jak to wyliczyłes, ze 1 % Ci zabrakło? Z przyjemnością sobie tez przeliczę :-)
Pawel, \"bzdury gadasz\" ;-). Ludzie sie powinni szkolic kiedy chca , jak chca i jak dluga chca. Dziwi mnie twoja opinia, ze kursy to mozna robic jak sie jest ponizej jakiegos wieku. To niby co, ze jak sie jest po dwudziestce czy trzydziestce (i prawdopodobnie z cala rodzina \"na glowie\") to sie powinno w czterech scianach zamknac i ogladac opery mydlane w telewizji? A jak juz w wieku emerytalnym to sie powinno lozko zamienic na trumne \"jakby co - na wszelki wypadek\"? Pewnie, ze fajnie jest zdac egzamin, za ktory sie placi z wlasnej kieszeni i miec cos co mozna sobie do CV wpisac. Jedyne co moglabym Ci poradzic to zakasanie rekawow i jesli Ci warunki na to pozwola, zapisac sie znowu na kurs i zdac egzamin za drugim podejsciem. Spojrz na to z innej strony: wyobraz Sobie jak puste bylyby ulice gdyby ludzie sie zalamywali tym, ze prawa jazdy nie zdali za pierwszym razem...zobacz jak jeden z drugim sie \"zabija\" zeby moc sie poruszac kilometr na godzine bo korki sa tak siezyste, ze piesi sa szybsi. Wielu to jednak nie odstrasza, wiec nie widze powodu dlaczego Ty nie powinienes podejsc jeszcze raz zwlaszcza, ze posiadanie papiera FCE moze Cie tylko wystrzelic w przod.
:-)
racja
Jak zdawalam FCE to mialam 15 lat-zdalam na B
ja mam 16 lat i zdalem na C (bardzo i to bardzo malo mi zabraklo do B-listening zwalilem )
jaki macie numer , ja mam 168, a numer osrdka PL002 :PPP
ja 1911, osrodek ten sam ;P
hmmm... wszystko mialam exceptionel oprocz writingu- borderline (z ktorego bylam na poczatku najbardziej zadowolona) [zaskoczenie] ciekawe wedlug jakich regul to sprawdzali
wsyztsko exceptoional???ja tez mam b i tylko speaking exceptional,reszta ok good...dzwine
[ierdole to fce i was pajace
czyzbys nie zdal(a) ?????????????
agrh!!!!!!!!osrry ale poniosło mnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie nie zdałem i wogole odechcialo mi sie ang........pieprzyc zdaje biole i ide..........................do blelblble
no to wspolczuje / ja nadal nie wiem :(
ubolewam nad tym ze wszysycy robia te certyfikaty zeby zwolnic sie z matury.....tchórze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 106
poprzednia |

« 

CAE - sesja zimowa 2003

»

Matura