Ile macie lat ?

Temat przeniesiony do archwium.
91-106 z 106
| następna
ja mam 12 lat i zdałam na B :]
mialam 16, dwa lata temu. zdalam na C. egzamin byl prosty. zycze wszystkim powodzenia i radze sie zastanowic czy nie lepiej poczekac rok, przylozyc sie i zrobic CAE.
Ja mam 12 lat i bede zdawac w czerwcu. Oby na A!
17 lat, A :)
Ja mam 31 lat i boję się ,że będę najmłodszy( podchodzę do FCE w czerwcu). Słyszałem,że większość zdających to znacznie powyżej 30-stki, dlatego będę się dziwnie czuł,bo wyglądam nawet na 26 lat. Pani na zapisach mówiła,że w tym roku mało kto ze zdających ma mniej niż 25 lat,bo nie będą uznawać tego certyfikatu do matury i uczniom nie opłacało się podchodzić.
ok, albo sobie jaja robisz, że się boisz z takiego powodu (prawda to bądź nie) albo coś z Tobą nie tego :-)
ludzie, dajcie spokój! co z tego ile macie lat
paranoja
Zdawać będę zaraz w maju/czerwcu, latek mam 14, strasznie się boję, coraz mniej się uczę i nie wiem jak wy to robicie że tak świetnie wam idzie-wszystko wydaje mi się \'fucking tricccccky\'.Poradźcie mi coś! Jak się uczyć tych fucking phrasali?!
piszcie, najlepiej in English!
[email]
Nie robię sobie żadnych jaj.
Ja mam 13 latek i chcę zdawać w czerwcu. Myślicie że mam za mało lat??
GIT ZIOMAL!!!!
Ja mam 14 lat. myslicie ze to za malo? tzn jak to jest, jak przykladowo NIE ZDAM (stres alb ojakies inne bzdety:P )to za podchodzenie jeszcze raz do egzaminu znow zaplace ? I ile sie placi za FC?
Za pół roku chcę zdawać... czyli jak będę miał 16.
27...w chwili zdawania będę miała wiosenek 28...
13. zdaję - jak Bóg da XD - w przyszłym roku :)
Kiedy zdawałem, miałem 16 lat (2 lata temu). Ocena - A =]
20....na A:)))
Temat przeniesiony do archwium.
91-106 z 106
| następna

« 

CAE - sesja zimowa 2003

»

Matura