13 i FCE na A, w czerwcu podchodzę do CAE. Grunt to nie panikować, bo po co, co to da?na luziku się podchodzi i zgarnia trofeum i już!
[konto usunięte]
20 lut 2004
A ja mam 6 latek. Rok temu zdalem FCE na A a w tym roku będe zdawać CAE . Też chcialbym zdać na A.
[konto usunięte]
25 lut 2004
Ja mam 25 lat i w czerwcu bede zdawac FCE. Wydaje mi sie ze na nauke nigdy nie jest za pozno :).
[konto usunięte]
25 lut 2004
Ja mam 38 i czuję się mlodziej, niz niektórzy tu na forum.
mona_flaszka
25 lut 2004
Wiecie co????Niedobrze mi sie robi jak czytam wiekszosc wpisow tutaj....;) Jesli 26 latek czuje sie za stary na podchodzenie certyfikatow to proponuje mu poszukac sobie psychoterapeuty bo emanuje z Jego wypowiedzi nastawienie na to co za Nim a nie przed Nim.....reszta towarzystwa rozpoczela zabawe \"moje lepsze niz twoje\" czyli wychwalanie sie i puszenie...nie rozumiem....TAK ,TAK CERTYFIKATY TO FAKTYCZNIE EGZAMINY TYLKO DLA LUDZI MLODZYCH ALE DUCHEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):)
[konto usunięte]
25 lut 2004
Witam,
A ja mam dwa 3 latka i zdałem na A w czerwcu przystępuje do CAE, też chciałbym żeby to była ta sama ocena:D
[konto usunięte]
25 lut 2004
Witam,
A ja mam 3 latka i zdałem na A w czerwcu przystępuje do CAE, też chciałbym żeby to była ta sama ocena:D
[konto usunięte]
25 lut 2004
Witam,
A ja mam 3 latka i zdałem na A w czerwcu przystępuje do CAE, też chciałbym żeby to była ta sama ocena:D
[konto usunięte]
25 lut 2004
Witam,
Ale z was kretyni!!! :( takim jak wy powinno się zabronić wstepu na takie strony na których prezentowane są wypowiedzi normalnych ludzi.
Anglik by was nazwał pewnie \"The Bille\" :P:P:D
[konto usunięte]
25 lut 2004
Hej:)
Człowieku wyluzuj, trzeba troszke humoru i daj sobie spokój z hasłami \" a anglik by powiedział\"
[konto usunięte]
26 lut 2004
.......the bill to był polski zespół punkowy grający kilkanaście lat temu.......
mam 28 lat i zdałem na C!!!
[konto usunięte]
27 lut 2004
to weź za przperoszeniem, dupę w troki i zarób dziewczyno! Ile ty masz lat? 18 ? i mówisz: bo rodzice mi kasy nie dadzą?! Hej, pora obudzić się i zacząć trochę być samodzielną!
[konto usunięte]
27 lut 2004
Koles \"The billem\" to conajwyzej ciebie moznaby nazwac, a poza tym Robi dobrze powiedzial: daruj sobie \"anglik by powiedzial\"
[konto usunięte]
27 lut 2004
ja mam 14 i zdalam na b
[konto usunięte]
27 lut 2004
Ja mam 9 lat, ocena A
PunkSage
09 mar 2004
18 lat. Dostałem C.
[konto usunięte]
09 mar 2004
E to jesteś strasznie stary. U nas w przedszkolu były kursy FCE ,na które chodziłem zawsze ,bo mama kazała. Za dwa miesiące skończę 5 latek i w grudniu zdałem FCE,ale tylko na C. W czerwcu bede poprawiał. Pozdrawiam wszystkich starszaków.
[konto usunięte]
09 mar 2004
zdajac fc mialam 19 i udalo sie na A, a CAE tez na A rok pozniej:))))))))))
[konto usunięte]
09 mar 2004
>> Pawel (gość) 13.02.04 13:44 odpowiedz
Ja mam 26, niestety nie zdalem i chyba wiecej nie bede podchodzic, chyba raczej mlodsi ludzie sie biora za te certyfikaty.
Ja mam 25 i dopiero w czerwcu podchodze do FCE wiec pewnie bede tam najstarsza ale mnie to nie przeraza. Przeciez nie po tam ide. Pozdr
[konto usunięte]
30 mar 2004
Ja mam 15 i tak wam zazdroszce ze zdaliscie! mnie to czeka w czerwcu i szczerze powiedziawszy nie mam zbyt duzych szans... Ale cóż! Jak nie spóbuje to nigdy się nie dowiem! Pozdrawiam wszystkich, którzy FCE maja jeszcze przed sobą! POWODZENIA!
[konto usunięte]
31 mar 2004
Ja mam 15 lat i w grudniu zdawałam fce!!! Zdałam na C i jestem bardzo szcześliwa!!!!! Za rok albo za dwa może bedzi cae
[konto usunięte]
31 mar 2004
ej ludzie! co za pierdoły piszecie! 25 lat i masz byc najstarsza w grupie zdającej?? ja chodze na kursy przygotowawcze i jestem jedyną licealistką. przestancie pierdzielić smuty!
[konto usunięte]
31 mar 2004
pier... co? ;-)
a tak serio to zależy na jaką grupę się trafi
moja koleżanka jest w grupie przygotowującej się do FCE i najmłodsza osoba jest tegorocznym maturzystą
zresztą, najważniejsze, że chce się Wam uczyć i rozwijać
tak trzymać!
[konto usunięte]
01 kwi 2004
Cezary! Szczerze gratuluje! sam zdawałem FCE 10 lat temu i wtedy to było coś!Teraz młodzi mają dużo łatwiej niż takie pierdziele jak my(rosyjski i czasem 2 lata niemieciego w PRL)
[konto usunięte]
01 kwi 2004
miałem ten sam problem, ale umówiłem się ze starymi że jak nie zdam to zwracam kase(choć nie wiedziałem skąd), a jak zdam to ich strata! poszli na to frajeży!!!!Spróbuj to samo!