Czy ma ktoś testy do FCE na kompie?

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 126
Supermemo jest dobry slyszalam o tych programach. Gdzie jest do kupienia? Czy mozesz przegrac ? Nie bylby to zbyt duzy klopot? Pozdrawiam
No coz nie bede oryginalna :) Jezeli ktos ma jakies materialy, testy i bedzie mu sie chcialo napisac do mnie maila, naprawde bede wdzieczna :))))))
moj adres: [email]
czesc! jestaem bardzo, bardzo zainteresowana!!
czekam na kontakt. moj mail: [email]
czesc jestem aktualnie w Anglii chce zdawac FC w czerwcu 2004, tylko nie mam zbytnio materialow do nauki, napisz co i jak !! dzieks:)) pozdrawiam, moj adres [email] oraz nr gg :5443875 :))
Tez bym bardzo prosil o przyslanie mi jakis [email]
moglby mi ktos przyslac informacje, albo ten programik? moj e-mail [email] bardzo bym chciala go miec:) prosze o kontak na maila lub moj numer [gg]
Moglbysmi napisac na maila wiecej [email]
moze ktos zna jakas strone internetowa z testami
Bylabym Baaaardzo wdzieczna Tobie jesli przeslesz rowniez mi. Kontakt ze mna: [email] Z gory dziekuje.
Bylabym Baaaardzo wdzieczna Tobie jesli przeslesz rowniez mi. Kontakt ze mna: [email] Z gory dziekuje.
Witaj, jestem bardzo zainteresowana tym programem. Widzę, że masz już dużo chętnych, więc byłabym bardzo wdzięczna za ten program. Pozdrawiam. [email] ;-)
Witam,

Zainteresowal mnie twoj wpis dotyczacy nagrania SuperMemo FCE. Moglbym odwdzieczyc sie nagraniem slownika angielsko-angieskiegi Longmana. Moj mail to [email] nr [gg] .

Pozdrawiam,

Adam
ja rowniez mam ten program i moge wam nagrac :-) moj email [email] jesli cos to pisac
no czesc neska!!!
masz cd:)
a nie mozesz jej zzipiwac i tak musisz najpierw wgrac ja do kompa....a wtedy to i wysylac mozna...
prosze
jak bys nie wiedziala jak to sie robi, to ja jutro posadze experta przy kompie i podyktuje ci kazdy kroczek....co ty na to?
moj nr gg to 5181439
by the way....i wszyscy beda happy, a ty aniolem:)
te GDR NIC NIE MA, strona sie w ogole nie otwiera
cassano....DZIEKI!
Ja jestem BAAAARDZO zaineresowana... :-)
...dlaczego sobie nie poszukacie w necie tych testów?....na tym forum strony z testami do fce też były podawane milion razy...zamiast najpierw poszukać, od razu prosicie, bo tak jest najłatwiej....a program supermemo fce jest do bani...strata czasu...jedynie forma zadań jest zblizona do tych z fce, natomiast stopień trudności pozostawia wiele do życzenia i ma się nijak do egzaminu...
Czesc! Prosze jesli mozesz, prześlij mi info o tej płytce, może wiesz skąd mozna ściągnąć jakies testy ( chodzi o strone internetową ?).
jeżeli ktoś ma przykładowe testy fce i będzie tak uprzejmy, żeby się nimi podzielić, to bardzo proszę o przesłanie ich na mój adres e-mail. z góry bardzo dziękuję:)
I czy ja mogłabym prosić o testy FCE? Byłabym bardzo wdzieczna
Polecam zajrzeć na następujące stronki - trochę testów na fce i nie tylko:

http://www.flo-joe.com/fce/students/tests/index.htm

http://www.cambridgeesol.org/support/dloads/ums.cfm

http://www.englishjet.com/english_courses_files/tests.htm
Powodzenia
A jak kto umie posługiwać się ftp-em i ma stałkę to udostępnić mogę Super Memo on-line :)))
bardzo reflektuję na tę płytkę ale podaj cenę i sposób dostarczenia
Ja również jestem zainteresowana ta płytką. Mój e-mail: [email] z góry dziękuję
Hmm, wiem, że ten topic był dość dawno, ale dopiero teraz rozpoczynam naukę do FCE bardziej \"multimedialną\". Jeśli komuś by się chciało i przez przypadek miałby testy do FCE na kompie to mógłby je przesłać na [email] lub [email] Wieeeeeeelkie dzięki z góry!!! Powodzenia życzę wszystkim przygotowującym się do FCE, bądź innego egzaminu!
Ja chce to samo. Chcialabym zrobic to na jesien. a nawet nie mam zielonego pojecia jak to wyglada. e-mail: [email] Z goy dziekuje :)
That CD will SAVE my life!!!!!! Uczę się sama i KAŻDA pomoc jest na wagę złota!!! Proszę na kolanach:) o kontakt!!
e-mail: [email]
[gg]

Z góry MAGALITYCZNE THNX!!!!
byłabym wdzięczna za zgranie tej płytki
ja bardzo prosze :)mój [email] Wielkie dzieki
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 126

« 

FCE - sesja letnia 2003

»

FCE - sesja letnia 2003