Czy ma ktoś testy do FCE na kompie?

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 126
Cześć!!Jeśli jest możliwość nagrania tego programu to chętnie skorzystam.
Podaję adres e-mail: [email]
Pozdrawiam serdecznie- Dominika :)
ja tez slicznie prosze:) [email]
Hej ja jestem bardzo zainteresowana tym programem. Korzystalam kiedys z niego i bylam bardzo zadowolona. Czy istnieje mozliwosc abys wypalila mi plytke i przeslala poczta??? Podaje swoj adres mailowy napisz jak Ty to widzisz: [email] Pozdrawiam i czekam na jakas wiadomosc.
cześć, nazywam się magda i rownież jestem zainteresowana testami. Jeśli mogłabyś to przyślij proszę mi na skrzynkę
oto moj e-mail
[email]

dzięki
pozdrawiam
najpierw poćwicz polska ortografię a potem weź się za FC
Ja też bardzo, bardzo ładnie proszę o testy na FCE :)
Mój adres: [email]
Z góry thx!
Posiadam testy do fce na kompie i nie tylko...piszcie [email]
Moglabys przeslac swoje testy na maila: [email] Z gory bardzo dziekuje:)
skarbie będę Ci niezwykle wdzięczna jeśli mi prześlesz ten program. Ja zdaję w grudniu i chcę trochę poćwiczyć. Z góry składam wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!
MÓJ ADRES: [email]
słonko drogie - bardzo przydałby mi się ten program, więc klęczę przed tobą i wołam: prześlij mi go!!!!!!!!!!!!!!!!
z góry dziękuję
mój adres: [email]
kochanie jak tylko możesz to proszę prześlij mi cokolwiek! będę Ci wdzięczna do końca świata i jeden dzień dłużej!!!!!!!!!!!!
mój adres: [email]
Londyn, 28 July 2004

Uwaga! Posiadam testy FCE z grudnia 2004!
Jedyny problem to taki ze musial bym posterczecz przy skanerze!
A i pewnie wtedy nie chcialoby mi sie ich nikomu przeslac!
W kazdym badz razie pozdrawiam ....Owocnej nauki zycze!

ps.warto sie zastanowic czy nie przysiedziec kilkaset godzin dluzej i nie zrobic CAE.Daje naprawde wieksze mozliwosci.A za rok czy dwa bedziecie marudzili ze macie tylko FCE-a.
>Londyn, 28 July 2004

Będę wdzięczna jeśli mogłabyś przesłać mi testy do FCE. Mój mail: [email] Pozdrawiam!
Bardzo proszę o przesłanie testów na FCE i z góry dziękuję!!!
mój e-mail: [email]
Witajcie ja również bardzo prosze o przesłanie testów. Pozdrawiam i dziekuję Asia. Mój adres to: [email]
Czy ja też mogłabym prosić o testy?? z góry dzięki, mój email to :
[email]
hej!

ale teraz to daąłś mi do myślenia... zmartwiłam się bo chciałabym robić FCE a nawet nie weim o ile jest trudniejszy CAE... pomóżcie!!!!!!

mój mail [email]
Jak widać nie będę oryginalna i bardzo, bardzo bym poprociła o testy na maila. Będę dozgonnie wdzięczna. Moj mail to: [email]
Przyślijcie mi tyle ile macie. Pleaseeeeeeeeeeeeeee: [email]
hejka
bardzo bym prosiła o zadanka, itp

[email]

dzieki z góry
hejka
bardzo bym prosiła o zadanka, itp

[email]

dzieki z góry
witam ciepło....bardzo byłabym wdzięczna za podesłanie programiku na adres [email]
ja bym byla bardzo zainteresowana tymi testami.jakbys mogla przeslij je na [email] z gory dziekuje
Bardzo prosze o przesłanie mi testów na fce.... Bedę ogromnie wdzięczna :) [email]
prosze czy ktoś moze mi wyslac testy fce?zależy mi szczegolnie z 2004 roku
moj mail [email] z gory dzieki
Szukam, ale nie pogardzę przysłanymi. Gotowa na wymianę. [email]
ja rowniez jestem bardzo zainteresowana testami z FCE. bylabym wdzieczna jesli ktos moglby mi przeslac jakies na maila : [email]
:)
Allo allo!
Tez zdaje FCE wiec jesli ktos ma testy to niech mi ich nie przysyla...I tak nie bede mial czasu przejrzec wiec po co mi one... LOL A swoja droga podajecie tysiace maili z prosbami blagalnymiiiiiiiii o wyslanie jakby autor posta ktory akurat ma te testy na kompie przypadkiem siedzial non top na forum i tylko spisywal @ na ktore ma przeslac... Po to podaje maila zeby pisac na niego a nie na forum, ludzie!! Jak kazdy wlepia swoje BLAGANIA to sie robi syf i nie mozna znalezc szybko tego czego sie szuka... Ale leniwce pisza @ i czekaja... Ahhh sie ponioslem normalnie :D
Pozdro i powodzenia!
altobelli blagam ja tez poprosze o program.mapisalam do Ciebie na maila.pozdrawiam dzieki
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 126

« 

FCE - sesja letnia 2003

»

FCE - sesja letnia 2003