Tłumaczenie z gry

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,

Zacząłem grać w grę angielską i nie mogę zrozumieć poniższego dialogu. Czy potrafi go ktoś przetłumaczyć?

Tekst przepisuje z zrzutów ekranu, ponieważ nie możne ich wkleić na forum.

Tekst I
"Hey friend, seen a Goblin 'round here? He's been takin' swipes at me and my blameless, 100% innocent customers!"

Tekst II
"Poor thing like me, just tryin' to put food on the table fer his three young ones! It's not right, I tell ya!"

Tekst III
"So you'll fight the Goblin fer me, yeah? I'll make it worth your while!"

Tekst IV (po wykonaniu misji)
"Now that was downright impressive! My twelve young ones thank you from the bottom of their frail, hungry little hearts, they do!"

Thx za każdą pomoc.
hej ;p
to bedzie cos w tym stylu :

Hej przyjacielu, widziałem Goblina "okrągłego tutaj? On zażywał "kiepskie piwo na mnie i moje winy, 100% niewinnych klientów!"
Biedactwo jak ja, tylko próbuje "położyć jedzenie na stole do swoich trzech tych młodych! To nie prawda, ja ci powiedzieć! "
Więc będziesz walczyć z Goblinem dla mnie, tak? Zrobię to warto poświęcić chwilę! "
Teraz była wręcz imponująca! Moje dwanaście młodych dziękuję z głębi swoich słabych, głodnych serc małych, robią! "
Skąd wziąłeś to tłumaczenie? Z google translatora? To tłumaczenie nie ma nawet odmiany przez przypadki i nie jest spójne.

Kto twoja uczyć angol^^?
!00% niewinnego translatora:>
takie skrócone tłumaczenie. Żebyś sens zrozumiał

ahoj przyjacielu, widziałeś gdzieś tutaj Goblina. Atakuje mnie i innych niewinnych
Jestem biedaczkiem, próbuje zdobyć jedzenie dla jego młodych. To nie jest w porządku, mówię ci
pokonasz dla mnie Goblina? Odwdzięczę się
Wielkie dzięki.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia