wykrywanie błędów

Temat przeniesiony do archwium.
moje ost zadanie domowe to znalezienie błędów, wszelkiego rodzaju czyli i mam znaleźć gramatyczne, literowe, czasy, sens zdania.
ja znalazłam 7, ale może ktoś by spojrzał, dziękuje :)

tekst:

It is hard to explain (WHAT) to people (I)internet is what(BEZ TEGO), but, no matter what do you think about it, it still changed (WILL CHANGE) many parts of your life. I think if I should talk about a (AN) innovation that has had a major influence on society in the last 50 years, I want to say (^WHAT THE INTERNET IS FOR ME...)) it is the internet, for me or for others, (?)it is an amazing miracle. At this article I will tell you what the internet is and why it is so important.

to co ja znalazłam napisałam w ()

a i to mój 1 post- więc nie zabijacie jeśli w złym miejscu umieściłam - na błędach człowiek się uczy :)
It is hard to explain (WHAT) to people (I)internet is what(BEZ TEGO), but, no matter what 'do' (tego nie powinno byc tutaj) you think about it, it still changed (WILL CHANGE) many parts of your life. I think (THAT - tutaj wg mnie powinno byc 'that') if I should talk about a (AN) innovation that has had a major influence on society in the last 50 years, I (dalabym tutaj WOULD) want to say (^WHAT THE INTERNET IS FOR ME...)) it is the internet,...........(tutaj cos sie pogubilam, bo jak twoja poprawka 'what thew internet is for me' ma byc dobrze, to 'it is the internet' jakos nie pasuje) for me or for others, (?)it is an amazing miracle. 'At' (to jest zle slowo, powinno byc IN) this article I will tell you what the internet is and why it is so important.

to co ja znalazłam napisałam w ()

a i to mój 1 post- więc nie zabijacie jeśli w złym miejscu umieściłam - na błędach człowiek się uczy :)[/quote]
dziękuje.
tak gdzie się pogubiłaś to już tłumacze.
w org: "I want to say it is the internet, for me or for others...
a ja zmieniłam na: I want to say WHAT THE INTERNET IS FOR ME...

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Nauka języka