Po Norwesku prosze

Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna
lol :)
lol ja i angielski .... uczylem sie tego jezyka w LO 2 lata ale cos mi nie wyszla ta nauka jak widac ;)
Bez przesady, nikt nie miałby prob. ze zrozumieniem, ani powodu, by się obrazić. Więc chyba można być ziemlich zufrieden :•)
Mało powiedziane. Po prostu, całkiem niezły ten Twój angielski :•))
;) ale tak teraz patrze ze pare rzeczy moglem lepiej napisac :P Fine Art znalem przeciez :P

eh I need some practise :] I never had opportunity to use my english :P whole life only russian and german :P
AN opportunity of course :P
*practice* (noun, "to practise" - verb), *English*, *Russian*, *German* (all capitalized)

PS I wish I knew some Russian (just for fun, I know it a little, but that's really _little_ -- I can roughly read text, and understand the most simple sentences; particularily those where words are akin to Polish).
*particularly*
I must go now.
thx :) tschau :)
Schucks!

> the most simple -> the simplest
Hej podobno byles na obrazkach czy mozesz mi dac pare rad jak sie tam zachowac,problem jest w tym ze nie bardzo znam angilelski,jestem dobra wjezyku wloskim:/naprawde jestem studentka Akademii,rysuje sama,widzialam te projekty z ktorymi sie jezdzi,powiem szczeze ze sa bardzo mierne,mam zamiar je poporawiac na kolororo.Mam tez swoje prace,mam nadzieje ze zejda,chce zarobic,bo nie wyrabiam sie z kasa.Jak mozesz to napisz mi co mam robic zeby ludzie byli chetni w kupowaniu,a pierwsza rzecz to aby mi otworzyli drzwi i nie zamkneli przed nosem.Pozdrawiam i czekam na wskazowki.
Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna

« 

Pomoc językowa

»

Nauka języka