Terri. Zmierz sobie poziom IQ. To Wiem ze nic nie wiem to odnosi sie do stanu umyslu (ktory nie istnieje tak naprawde) albo to kochajacej relacji z rzeczywistoscia albo w stylu BodhiDharmy: Kim jestem : Nie wiem, Czego chce: Nie wiem. - Brak koncpecji w stosunku do rzeczywistosci filozofia ZEN miedzy innymi. Albo Krishnamurti's Choiceless Mind.
Myslisz ,ze Sokrates odnosil sie do tego co zapamietalismy w szkole a czego nie ?
Dziewczyno zapomnij o szkolach nie masz ZADNEJ edukacji ... 0% ok. Edukacja to badanie tego co nazywamy Rzczywistoscia ale nie wiemy co to jest i nikt nie wie jeszcze. Edukacja to nie jest zapamietywanie na pamiec informacji ... LOL i przepisywanie ich na testach LOL
Sokrates NAWET NIGDY NIE CHODZIL DO SZKOLY !!!!! (p.s. sprawdzilem na Wiki ... nie nie uczylem sie tego w szkole LOL)
Zaden szanujacy sie intelektualista nie chodzil do szkol... albo otwarcie krytykuje system Edukacji ... Jeszcze Sokratesa ktory sam nie poszedl do szkoly nigdy mieszasz w swoj trywializm.
Teraz sie uczymy z internetu co jaka naprawde jest historia i co sie dzieje na swiecie. Bo szkoly sa indoktrynacja a spoleczenstwo to HOAX.
polecam film Matrix ... tylko wez CZERWONA PIGULKE! (prosze :-)
edytowany przez big.f00t: 04 kwi 2017