Słownik polsko-holenderski

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |
hej.mam pytanie.czy nie znacie moze jakiś stron z polsko-holenderskim ślownikiem.jesli tak to zostawcie tu link.dzieki.
Cześć Karolina, tu Marek z Poznania.też szukam słownika polsko-holenderskiego, napewno taki jest. Głównie potrzebowałbym z wyrazeniami technicznymi.Jesli znalazłas jakiś do daj mi cynk na meila, a jeśli ja coś znajde to Ci napisze. Pozdrawiam.
hej, jeśli szukacie słownika lub czegokolwiek do nauki język holenderskiego to [email]
cze to jest link http://www.tlumaczenia.info/slowniki_serwisy.php na tej stronie znajdziecie programy do tlumaczenia jak macie jakies pytania piszcie [email] schecia pomoge pozdrawiam
cze wszystkim znalazlem jeszcze jeden fajny programik maly szybki i zadarmo http://www.topshareware.com/tcpIQ-Dictionary-download-10613.htm morze sie komus przyda.pozdrawiam
Dzięki za linki.Sprawdzę je.
Czesc:) mam krotki liscik, niestety po holendersku czy mialabys chwile, zeby przetlumaczyc?:)))))
czesc Karolina czy ty czasem nie studiowalas 3 miesiace w Antwerpii jak tak to chyba mamy wspolnego znajomego :))) pozdrawiam
Teæ szukamy søownika polsko-holenderskiego. Znalezliscie - dajcie znac!!!!!!!
Nie, nie studiowalam tam.
mogłby mi ktoś napisac co to znaczy??
Mij tegenaan naar de aardrijk/ Vies ruiken meisje schoonheid
z góry dziękuje...:)
jak bedziez mial jakies problem do przetlumaczenia to daj znac
1 ... kan ik niets van maken, nic nie mozna zrobic
2 houdt in dat iemand niet goed gewassen is, schoonheid = mooi/ znaczy to mniej wiecej,ladna dziwczyna a nieprzyjemnie pachnie :-)
czy ktoś może mi przetłumaczyć dwie rzeczy po holendersku bo nigdzie nie mogę znaleść?
1. Peil Ruite sproeier
2, Remvoeringen
Czesc,mam dużą prośbę.Oczywiście nie proszę żebys zrobiła to za darmo.Odwdzięczę się.Wiesz kiedys pojechałem do holandii do pracy,niestety firma to niewypał,tyle ze zakladali nam jakies dokumenty,teraz juz 4 raz przyszło to samo z holandii(jakis papier)nie wiem co to jest,mogłabyś mi przetłumaczyc to dla [email] to mój adres email,bardzo proszę o pomoc
Heh. Pewnie komunikat z komputera Opla? Pierwsze to barak płynu spryskiwacza szyb, drugie mi się jeszcze nie wyświetliło. ;)
Peil Ruite sproeier - dosłownie niski poziom spryskiwacza (należy dolac) hehe
Remvoeringen - kończą Ci się okładziny klocków hamulcowych, pora na wymianę :)

Co do niderlandzkiego udało mi się go już całkiem nieźle poznać, zawsze chetnie pomogę :)

hartelijk groetjes!
Witam!

Kupiłem auto sprowadzone z Holandii i mam mały problem. Nigdzie nie moge sie zbytnio dowiedzieć co znaczy: DATUM AFGIFTE
może mi ktoś to przetłumaczyć.? :)
ik ook van jou, heb jij telefon number, waar woon jij?,kan jij dan mij bellen?
z góry dzięki. ;**
prosiłabym o słownik Polsko-Holenderski...bardzo potrzebuje.
Pozdrawiam i całuję. :*
Tlumaczenie: ja cie tez, czy masz numer telefonu, gdzie mieszkasz, czy mozesz do mnie zadzwonc?
A slownika online niestety nie znam.
Moze zapytaj na forum jez. niemieckiego (tylko nie mow swojemu holenderskiemu znajomemu, ze jego jezyk jest b. podobny do niemieckiego, bo to troche drazliwy temat ;) )
tak właśnie
być może jest to komunikat dotyczący wymiany płynu z zimowego na letni?
Mam wielka prosbe,potrzebuje przetłumaczyc:

Verrekende arbeidskorting
Ingehouden bijdrage Zorgverzekeringswet

pomozcie!

pomozcie!

pomozcie!
hejka ja znam fajna stronke holenderska.Wystarczy tam tylko sie bezplatnie zalogowac i prima. A oto i link www.taalklas.nl
Witam mam prosbe czy moze mi ktos przetłumaczyc komunikaty w oplu z holenderskiego
na polski.
Rijbereik
Mom.Verbr
Verbruik
Traj.Verbr
Snelheid
Trajekt
hej potrzebuje pomovy w przetlumaczeniju listu ktory dostalem z holenderskiego urzedu skarbwego. nie do konca wiem o co tam chodzi. prosze o kontakt [gg] albo skyp zientek20
"Szlifuj swój angielski" czyżbym coś źle zrozumiał?
Hej.. czy moglabys przetłumaczyc mi: is rustig kan je drajen girl? z gory dziekuje i pozdrawiam !:)
aha.. gdybys mogla odpowiedz wyslac na email: [email] ! jeszcze raz pozdrawiam:)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |